Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
vivi
Posty na forum: 384
Z nami od: 28.10.2011
Punkty karne: 0/5
monia0303 napisał(a): czy żołądkowa z fb informowała w piątek 22.11? raczej tak, ludzie chwalili się na ich profilu pod postami o konkursie [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
Sprzedam nową koszulkę termoaktywną xbrave, rozmiar L, męska [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
rene napisał(a): Czy HENIO dzis tez oglasza wyniki? po weekendzie [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Heineken :: Podaruj najlepszy prezent" 18+ Wyniki dostępne tutaj: https://heineken.com.pl/konkurs [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
Ja rozumiem że wyłonienie następuje dzisiaj ( za wczoraj) a publikacja będzie w kolejnym dniu roboczym - czyli jutro [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
mamadwojga napisał(a): annnoniii napisał(a): dysia napisał(a): kiedy można sie spodziewać wyników z heinekena? Jest napisane w regulaminie że codziennie do 22 mają czas. Ja zrozumiałam że do 22 ale następnego… [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
coccinelle napisał(a): Czy Heineken wysyła na @ potwierdzenia udziału w konkursie? Nie wysyła [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
bingo9842 napisał(a): Czy dziennie mozna na Heinekena wyslac dowolną ilość zgłoszeń z jednego adresu email? Nie moge znaleźć regulaminu. można Regulamin 1. Każdy… [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
Kod został dodany do bazarku -> http://www.e-konkursy.info/bazarek/kody [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
100 zł do YES Factory Kraków sprzedam lub wymienie [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
ivanotta napisał(a): Stock ostatni etap był już? Ja dziś dostałam info o nagrodzie z przedostatniego etapu Stock ( chodzi o konkurs, który trwał równolegle na Facebooku)… [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
darog napisał(a): zwrot za AXE jeszcze jest? wpisuje AXE do bazy poszukiwań i tylko konkursy sie wyświetlają do 31.10 byl [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
misiamarysia napisał(a): niewyspanamama napisał(a): mika287 i LejziDejzi Gratuluję Wam serdecznie dziewczyny!!! :przytul: wymarzonych podróży! :padam: nataszka dla Ciebie także wielkie gratulacje… [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
kameleon1982 napisał(a): czy ktoś mi podpowie jak jest z promocją AXE? - czy 1 paragon można zgłosić na zwrot i do konkursu czy trzeba wybrać jedno z nich? można zwrot i… [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
100 zł Społem Fantasia [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
asandraa napisał(a): case napisał(a): donia7 napisał(a): slomkab napisał(a): FBewelina13 napisał(a): donia7 napisał(a): vickichelm napisał(a): czy informowali z tego konka ? Zanurz sie w karmelu- fantasia… [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
Społem Fantasia sms [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
Captain Jack - Pirate Orange - Pw na Facebooku [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
gosiaczeq napisał(a): czy ktos wygral cos w tigerach? Czytam, ze jest 500 nagród , ale nic nie slyszalam o wygranych czy to dopiero na koniec loterii? na koniec [zobacz wypowiedź w wątku]
vivi
Karta Empik Farmio In Post [zobacz wypowiedź w wątku]