Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
dochaaa
Posty na forum: 1146
Z nami od: 16.12.2011
Punkty karne: 0/5
Biedronka podarowala karte :D witam po dluuugasnej blisko 2 letniej przerwie! [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
od poczatku roku nagrod tyle co by na palcach jednej reki mozna zliczyc, prosze o odczarowanie
dochaaa
a ja od listopada dopytuje o moje punkty za ankiete (ankieta wypelniona cala czas poswieciony a oni przyznali mi az 0 punktow :rotfl: ) i rowniez… [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
afranko napisał(a): 101 punktów- długaśna i nudna ankieta o ekspresie do kawy pytali o jakies konkretne marki? [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
Tymbark i do mnie zajechal [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
malutka456 napisał(a): dochaaa napisał(a): kate1980 napisał(a): czy ktoś dostał e-maila z babyonline z Wielkiego Testu mleka Enfamil? podbijam, pytalam w piatek ale nikt mi nie odpowiedzial a na FB tez milcza … [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
kate1980 napisał(a): czy ktoś dostał e-maila z babyonline z Wielkiego Testu mleka Enfamil? podbijam, pytalam w piatek ale nikt mi nie odpowiedzial a na FB tez milcza … [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
Vizir i do mnie juz dojechal
dochaaa
ankieta świat zabawek +75 punktow wiecej , chodzi im glownie o Lego ale tez Fischer Price i Mega Blocks, zaznaczylam ze jestem z miasta. [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
aerdna napisał(a): zabajka napisał(a): Wkurza mnie, że do prawie wszystkich konków na FB trzeba udostępniać zdjęcie konkursowe. Nosz kurde :wstyd: . Nie będę codziennie znajomym… [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
od poczatku roku nic nie wpadlo zatem sie tu pisuje bo to moze taki rytual przejscia do nowego roku :P [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
a ja chcialabym pogratulowac wygranych samochodow (ktos pisal ze laureatka kokursu E tez jest na forum stad liczba mnoga) oraz wszystkim co w… [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
madzia34 napisał(a): wypełniłam dosc długa ankiete napoje i podziekowali na koniec ładnie ale pkt nie dodali :wsciekly: w takich sytuacjach najlepiej zrobic… [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
akuku napisał(a): http://www.askgfk.pl/index.php?id=72&L=pl jest to strona do GFK , gdzie bierze się udział w ankietach , które póżniej są punktowne. Można wymieniać… [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
jua napisał(a): dochaaa napisał(a): zuzkaa napisał(a): ladygryf napisał(a): karkocka napisał(a): Leki + 175 :rotfl: u mnie również
dochaaa
zuzkaa napisał(a): ladygryf napisał(a): karkocka napisał(a): Leki + 175 :rotfl: u mnie również
dochaaa
+1o za zdrowie gdzie odpowidzialam na sporo pytan bo standardowo liczba responodendtow przekroczona... probowalam wyslac do nich wiaodmosc oczywiscie… [zobacz wypowiedź w wątku]
dochaaa
sluchajcie a moze zalozyc osobny top dla tych co zostali oszukani? Bo nie powiem,że ciężko teraz cokolwiek znależć w tym wątku
dochaaa
Hartusie i u mnie
dochaaa
+11o za papierosy