Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
bluegirl
Posty na forum: 293
Z nami od: 27.12.2011
Punkty karne: 0/5
kate1980 napisał(a): mama02 napisał(a): kate1980 napisał(a): jak ja nie znoszę jak jest łamany regulamin :mad: konkurs miał trwać do jutra, wyniki zaś 29.05. a dziś koniec i już wyniki. a regulamin z innego… [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
alan84 napisał(a): zielonooka85 napisał(a):monia24 napisał(a): pakowa napisał(a): cocolino ? gdzie kupię okazyjnie ?:) c4 cos ponad 15zl u mnie w dwóch biedrach znalazł po 13,99 w auchan za 11.99 Rossmann 14,99 [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Na koncie mam wyrównanie zwrotu Develey za ketchup Bio Premium. Wcześniej miałam 5zł, mimo że wariant Bio był wyrównywany do kwoty 8zł, a u mnie było… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
bluegirl
Mam zwrot Develey 5zł, za kupiony Ketchup Premium Bio za 7,99zł, byłam przekonana że pełna kwota powinna być [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
benasia napisał(a): Nowosci Peedigree gdzie znajde? Ranchos (jeden wariant) Kaufland i Rossmann - 9,99zł [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
tyle Fort nakupiłam, tyle jej wypiłam, chrupki schrupałam, do galerii Cheetos, jeszcze nie dodałam. Star kupiłam i się rozleniwiłam. Tymbark też… [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Czy na Cheetos trzeba zachować/mieć paragon? W regulaminie nie mogę się takiego wskazania doszukać. Widziałam kartony zbiorcze, w dostawie Groszka… [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Bratowa w TV słyszała reklamę o zwrocie za zakup Coccolino, nie mogę się jednak nic doszukać, a sama TV nie oglądam. Może ktoś zna szczegóły? [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Książka "Księżycowy sorbet" zdaje się że z tego konkursu: https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-ksiezycowy-sorbet.html [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Wczoraj (25.01) wpłynął zwrot Kinley z 24.01 [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
alan84 napisał(a): kama.z napisał(a):baxter napisał(a): nswe69 napisał(a): kama.z napisał(a): Gdzie można kupić Kinley? żabka 2.99/litr (promocja gazetkowa) centrum 3.89/3,99 stokrotka tez jakos 3.80 Cerrfour tez niecałe 3,8zł za litr Dzi… [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Wyszperałam w szufladzie koszulkę z autografem. Maja Włoszczowska rozmiar L, logo P&G. Oddałam na aukcję WOŚP w pobliskim GOK, chciałam im podesłać… [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Jadą bony do Kaufa. Gls dzwonił już świtem. [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Kauf 100zł [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Łaciata zadem się wypięła, a i Duck spuścił me nadzieje w klozecie. [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
30zł Orange [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Ogrom książek dla dzieci, łóżko dla córki, materac, Lego Duplo w nieprzyzwoitej ilości, a dla mnie kilka par ciepłych skarpet
bluegirl
Kupię zestawy Lego Duplo, w cenie do 80zł z wysyłką [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
bon do Lidla, jeden. [zobacz wypowiedź w wątku]
bluegirl
Nestle Kaufland przed chwilą. (jak się robi zakupy, nie licząc na wygraną, to na jednym paragonie: - Łaciate - pudło, chwilę wcześniej, -… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.