Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Posty na forum: 4255
Z nami od: 14.01.2012
Punkty karne: 0/5
laureat napisał(a): samuraj napisał(a): Co niektóre loterie dobijają... Kup dowolne produkty Coccolino lub Coccolino Care za minimum 15 zł i wygraj misia wartości 10zł :mur: A festiwal… [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
magdalena-chili napisał(a): malmika napisał(a): magdalena-chili napisał(a): malmika napisał(a): A podpowiecie jak wprowadzić w loterii Schwarzkopf nr faktury? Zamawiałam przez internet i dostałam fakturę na maila, oczywiście łamaną 1/1/2021… [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
Te piniaty w MDW to już z wczoraj? Dlaczego nikt nie pisze dat i trzeba dopytywać?
asantesana
Sprzedam/wymienię bon na świąteczny sweter o wartości 100 zł z konkursu Glade. [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
Bon 100 zł na świąteczny sweter z Glade, wymienię na... (pw) [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
Monika11 napisał(a): Konkurs "Imprezuj stylowo - Pomysł na epicką rozrywkę w domowym zaciszu." 18+ ktoś czeka na bony jeszcze ? Tak, ja czekam. [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
kumulacja napisał(a): olunka napisał(a): deva napisał(a): olunka napisał(a): deva napisał(a): Czy maile z danego etapu Lubisiów idą wszystkie w jednym czasie? a czy Lubisie poszły juz z ostatniego etapu tez? ja mam z 5, z ostatniego… [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
To się nadaje do wątku popraw sobie humor, ale jak sobie pomyślę, że takie "jury" mnie potem ocenia, to mi przechodzi dobry nastrój. Z regulaminu… [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje zniżkę do Empiku, proszę pisać na pw. Oddam 3 pierwszym osobom. Edit. Oddane. Może jutro jeszcze coś wygrzebię
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
asantesana
roksana2802 napisał(a): Bon- Jedna to za mało- znaleziony w skrzynce na listy... Z którego etapu, kurier czy poczta? [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
zoonder napisał(a): W konkursie Colian "Jesienna Obfitość Nagród" w intermarche w regulaminie widnieje zapis o tym, że należy używać wyłącznie małych liter… [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
Czy Fortuna odpisała komuś na maila? Strona nadal nie działa. [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
alan84 napisał(a): fiona25 napisał(a):Działa Wam strona konkursu "Wawelowego" ? U mnie errorów permanentny chyba od godziny...ostatni dzień na zgłoszenie- jak zwykle,brawo ja
asantesana
jupiter4 napisał(a): Czy ktoś z Was ma telefon na kartę w Orange i może podpowiedzieć, jak odblokować wysyłanie sms premium? W ustawieniach konta wszystko mam… [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
domika napisał(a): magie1982 napisał(a): pikawka napisał(a): Amooco dzwoni cały czas? :cool: Podbijam Chyba po ptokach
asantesana
Mam 2 pytania: 1. Jak informuje Wawel - tzn. kiedy będą wyniki z etapu 2-8.11 2. Czy wszyscy dostali bony od Unique One z konkursu "Wakacje z… [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
halliday napisał(a): asantesana napisał(a): Czy ja dobrze kojarzę, że komuś odpisali z Wawelu, że może być 2-pak czekolad? tak, ktoś tu pisał że może być 2-pak, tylko czy należy kupić 2x2-pak… [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
Czy ja dobrze kojarzę, że komuś odpisali z Wawelu, że może być 2-pak czekolad? [zobacz wypowiedź w wątku]
asantesana
darog napisał(a): superloser napisał(a): asper01 napisał(a): UG i Smolar, Unique One i First Line
asantesana
superloser napisał(a): asper01 napisał(a): UG i Smolar, Unique One i First Line