Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Posty na forum: 1160
Z nami od: 31.08.2012
Punkty karne: 0/5
boże, cokolwiek [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
sprzedam bezprzewodowy irygator dentystyczny Waterpik z tego… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
kalinea napisał(a): Wkurza mnie ze sklecilam fajne hasełko na konkurs Parodontax tylko ze pasty do zębów w domu mam polowe łazienki a Parodontaxu i tak nikt w domu nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
wygraaaa mi ktoś bluzę od Leszka? i za co? :> [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
elmex w Natura, los mejores - ktoś już dostał? [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
alan84 napisał(a): Wkurza mnie ze jeden stary dziad potrafi zniszczyć wszystko... nie potrafi. pomaga mu tzw. elektorat. ludzie dają się robić jak dzieci, to potem… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
ale cyrk. rzucili, jak zwykle, temat zastępczy z aborcją, a tymczasem pozamykali wszystko, nie bacząc na ogromny dług publiczny. pięknie! będziemy… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
że jestem przegrywem. no nic, nic nie idzie mi ostatnio. dostaję tylko sygnały świadczące o tym, że nie ma sensu się zabierać za cokolwiek, bo i tak… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
edith napisał(a): Cieszę się, że pomiesięcznych utarczkach z organizatorem, wreszcie otrzymałam swoją nagrodę i jadę na 5 dni do Hotelu Lubicz w Ustce
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
taalvikki
wkurza mnie, że nie mam się gdzie tak na poważnie wyżalić na temat tego, co mnie wkurza
taalvikki
czy w konkursie Kotlin CRF jest jakieś ograniczenie znaków? bo w regulaminie nie widzę, ale nie znam za dobrze tej agencji.. [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
bon do Itaka o wartości 300 PLN - czekam na oferty z oferowaną ceną
taalvikki
a czy zestaw karm Pedigree z konkursu w Lydlu już do kogoś przybył? [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
nanajka81 napisał(a): pikawka napisał(a): Wkurzają mnie moje 4 letnie dzieci. Boszeee dziś dostali małpiego rozumu :rozpacz: broją okropnie.Kiedy oni zmądrzeją? :o zmądrzeją jak będą mieli… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
gizoon napisał(a): Drodzy konkursowicze, ile się teraz daje do koperty na chrzest (jestem przyjacielem rodziców) i komunie św.(tutaj w roli chrzestnego)? Wiem, że… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
prosiaczek napisał(a): #tylkodladoroslych Po czym poznać że jesteś konkursowiczem? Nie gorszy Cię prośba: Zrób mi orala dzisiaj w Carrefourze. Nie dyskutujesz.… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
edzia21 napisał(a): rafi323raf napisał(a): Ale dawno mnie tu nie było!
taalvikki
androm napisał(a): nanajka81 napisał(a): wqrza mnie że sklep w którym robię zakupy wystawia na półkę przeterminowane produkty a ja dopiero w trakcie ich spożywania zauważam że produkt jest… [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
dziś cieszę się z przyjaźni! pierwszej prawdziwej w życiu! :oczami: [zobacz wypowiedź w wątku]
taalvikki
joan napisał(a): Claudia77 napisał(a):(...) To ja się pytam gdzie jest rząd, który powinien zadbać o społeczeństwo?? Gdzie są te pieniądze, które powinny być? (...) Bez hejtu Ci powiem,… [zobacz wypowiedź w wątku]