Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
synk
Posty na forum: 699
Z nami od: 29.12.2012
Punkty karne: 0/5
Heńki wrzucili z wczoraj [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
superloser napisał(a): synk napisał(a): są wyniki z 3 dni Heńka, gratuluję tym co mają po 2 wygrane. Ciekawe czy to twórczość, czy też efekt masowej wysyłki Jak ktos byl w stanie wyslac… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
są wyniki z 3 dni Heńka, gratuluję tym co mają po 2 wygrane. Ciekawe czy to twórczość, czy też efekt masowej wysyłki [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
ludzka_istota napisał(a): Tego się bałam, tego nie chciałam- moja szkoła (w której pracuję) od jutra przechodzi na zdalne nauczanie. Jest podejrzenie korony u jednej z… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
superloser napisał(a): synk napisał(a): superloser napisał(a): synk napisał(a): qdre, chciałem użyć 2 kody rabatowe na ALI z konkursu VISA - i żaden nie chodzi. Towaru za 31$, data jeszcze (nawet w Chinach) odpowiednia - i… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
synk
superloser napisał(a): synk napisał(a): qdre, chciałem użyć 2 kody rabatowe na ALI z konkursu VISA - i żaden nie chodzi. Towaru za 31$, data jeszcze (nawet w Chinach) odpowiednia - i nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
qdre, chciałem użyć 2 kody rabatowe na ALI z konkursu VISA - i żaden nie chodzi. Towaru za 31$, data jeszcze (nawet w Chinach) odpowiednia - i nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
Witam Sam byłem w 2010 roku powodzianinem, więc wiem jak ciężko jest po tym się pozbierać. Jeśli ktoś ma blisko, ma możliwość - to proszę w imieniu… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
Heineken - Pyszne 30zł [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
chochliczka napisał(a): Claudia77 napisał(a): pikawka napisał(a): W temacie, trzeci dzień boli mnie strasznie głowa oj, mam tak samo, chyba zwariuję Mnie też głowa, mięsnie, stawy wszystko ech. Wczoraj wzięłam… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
pytanie do tych co wygrali w Warce...może ktoś bardzo ogólnie podpowie co autor konkursu ma na myśli pisząc: "dedykacja"? [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
W tym tygodniu zmarł na koronawirusa młody mężczyzna z pobliskiego powiatu. Był zupełnie zdrowy, w pełni sił, niewiele ponad 30 lat. Niektórzy… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
edzia21 napisał(a): joan napisał(a): edzia21 napisał(a):W praktyce oznacza to, że nie opuścisz swojego miasta...i z drugiej strony nikt do Ciebie nie przyjedzie. Dość logiczne podejście do sprawy, święta… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
znów oszuści podszywają się pod Allegro przypominając o "zaległych" opłatach, więc uważajcie [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
delvitto napisał(a): ludzka_istota napisał(a): Oglądałaś Battelstar Galactica? jeśli oglądałam, to dawno, ale na tym dysku jest coś z BG
synk
taka koncepcja w przypadku braku maseczek.. https://www.facebook.com/385259672346886/videos/186393946000534/ [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
as32572 napisał(a): Dzisiaj w przychodni kobieta napiła się wody, po czym wsadziła swój kubek jednorazowy w to samo miejsce skąd go wzięła, zamiast wyrzucić... Poza… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
Monika11 napisał(a): Szukam informacji dl kuzynki , jak to jest z kartą dużej rodziny i zwolnieniem z opłat za wywóz śmieci 2020 r ? Dalej obowiązuje, czy zlikwidowali,… [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
wkurza mnie wypalenie. Tak zawodowe, jak i konkursowe. Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce [zobacz wypowiedź w wątku]
synk
ziolko napisał(a): synk napisał(a): dziś maila dostałem za zgłoszenie sprzed 2 dni. Bombonierka odebrana