Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
estrelitta
Posty na forum: 4693
Z nami od: 30.12.2013
Punkty karne: 0/5
elsa001 napisał(a): magie1982 napisał(a):Selgros Mk Cafe? też czekam Wczoraj przyszedł do mnie ekspres [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Kochani szukam kontaktu z osobą, która ma Worda w jednym paluszku
estrelitta
Pepsi Lidl za ostatni dzień konkursu było info? [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
anaesth napisał(a): Dzwonią jeszcze z ABC? Miałam telefon z ostatniego dnia konkursu już kwadrans temu [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
ivanotta napisał(a): agusiac87 napisał(a): czy ktoś ma odpowiedź od Underground w temacie wyslanych mailem danych z paragonem ( MK CAFE Selgros)? tak, można mailem dosłać dane
estrelitta
magie1982 napisał(a): Czy UG Media odpisało komuś w sprawie Selgrosa? Zadzwoniłam do UG i niestety dziś nikt nic nie zrobi z formularzem, bo Pan ma wolne. Nie uzyskałam… [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Czy wygrał ktoś dwie nagrody w konkursie Mk Cafe w Selgrosie? Czy można było kupić kilka paragonow na jedną kartę Selgros? Jak UG Media podchodzi do… [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Rok 2020 był dla mnie wbrew Covidowi najlepszym rokiem konkursowym. Cieszyłam się z wielu głównych nagród, udało mi się spełnić marzenia bliskich i… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
estrelitta
Szukam osoby, która wygrała więc ej jak jedną nagrodę w konkursie Mk Cafe w Selgros. Pw [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Sprzedam spieniacz do mleka wraz z zestawem kaw Mk Cafe (konkurs Selgros) - nie odesłałam jeszcze danych więc nagroda przyjeżdża do kupującego. [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Kochani, życzę Wam zdrowych, spokojnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia!!! Niech się spełnią Wasze marzenia!!! [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Czy do aparatów instax z Pepsi Tesco jest dołączony paragon i protokol? [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Recykloteria - jest zakładka o laureatach z puli niewydanych nagród. A czy były eski? [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Arhelan 5 po 100 zł sprzedam za 400 lub wymienię na inne bony [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Superbohaterowie prania w Tesco - sms bez rodzaju nagrody przed chwilą [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
maverick napisał(a): Miałem zamiar rzucić wyzwanie ekspertom Schwarzkopf, aby sprawdzić co z moją fryzurą są w stanie zrobić za 2.000zł, ale jednak ten challenge mus… [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
Na jakim dniu jest Gliss z informowaniem? [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
mariolakal napisał(a): Czy do słuchawek JBL Quantum 400 z pepsi w stokrotce dołączony był protokół odbioru ? :niepewny: Tak wraz z paragonem [zobacz wypowiedź w wątku]
estrelitta
donia7 napisał(a): rufus napisał(a): Heineken :przytul: :super: wooow, to będą bardzo pijane Święta :D w temacie:instax z Pepsi i coś z Jordana Oo paczaj, to samo u mnie
estrelitta
Sprzedam IPad 32GB WiFi Cellular Space Gray - nowiutki, z protokołem odbioru nagrody Karty do Arhelan 5*100 zł lub wymienię na inne [zobacz wypowiedź w wątku]