Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Bucislaw
Posty na forum: 80
Z nami od: 06.01.2014
Punkty karne: 0/5
Kupię bilety do Energylandii
Bucislaw
Oddam kod do Cinema City - przy zakupie jednego biletu, drugi dostajesz gratis. Posiadam również kod na powiększenie średniego zestawu… [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
Ktoś się orientuje czy garnki z Esencji Pudliszki są na jakiejś gwarancji? [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
lemontree96 Polecam bardzo! [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
monnikk Szybki przelew, miły kontakt - polecam
Bucislaw
agniehaha89 napisał(a): Bucislaw napisał(a): jagatu napisał(a): infatne napisał(a): jagatu napisał(a): Czy informowali mailowo z ostatniego etapu Loreala? Ja tego nie ogarniam jest juz lista i jestem na niej na 99% bo wyslalam mega wczesnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
jagatu napisał(a): infatne napisał(a): jagatu napisał(a): Czy informowali mailowo z ostatniego etapu Loreala? Ja tego nie ogarniam jest juz lista i jestem na niej na 99% bo wyslalam mega wczesnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
Kupię bon do Empiku [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
Kupię steamer. Lub bon do sklepu, gdzie steamer można nabyć
Bucislaw
afirlit1994 Wszystko sprawnie i uczciwie. Polecam
Bucislaw
edzia21 napisał(a): Ptasie Mleczko Wedel Top Market informuje o SPA - telefon/zastrzeżony
Bucislaw
anula81 napisał(a): bakal I tydzień gsl Drugi tydzień również [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
Kupię 2 bilety do Multikina lub CinemaCity. [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
Miła i sympatyczna wymiana
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
Bucislaw
magalan83 napisał(a): Selfie konkurs shell informował kogoś? Mam nadzieję, że nie. Bo liczę na główną :luka: [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
Czy ktoś brał udział w konkursie Maybelline Lash Sensational Luscious i orientuje się gdzie są wyniki z poprzednich dni ? Miały być publikowane wraz… [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
aurorcia napisał(a):Mam pytanie do tych, którzy wygrali rower w konkursie "Odkryj Grecje" w delikatesach Centrum, czy po wysyłce wszystkiego mailem wysyłaliście potem to… [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
bzowapani napisał(a):mariolakal napisał(a):mariolakal napisał(a):mariolakal napisał(a):Czy komuś udało się znaleźć w lay'sach lewą połówkę jakiejś kwoty ? Kupiłam 3 paczki zielonej cebulki i w każdej z nich jest prawa połówka dychy...… [zobacz wypowiedź w wątku]
Bucislaw
estrelitta napisał(a):Czy ktoś wygrał w konkursie Żywiec Zdrój ze słońcem? Miasta już prawie całe oklikane a na forum cicho
Bucislaw
kerocna napisał(a):Otrzymałam dziś szampon i odżywkę Dove, nadawca Edipresse, ktoś się może orientuje z jakiego to konkursu?