Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
magisterek
Posty na forum: 849
Z nami od: 09.02.2014
Punkty karne: 0/5
Załamałem się! Konkurs Captain Jack! Do tych komiksów stworzyłem fajne zabawne dialogi, wklejam i d... blada! W dymku 56 znakow ze spacjami!… [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Czy ktoś z forum dostał już wygranego Jagerka z maszyną? Bo w komentarzach na fanpage jagermaister, foty z nagrodami już wrzucają. U mnie cisza i nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
magisterek
Sprzedam kod do Netflixa o wartości 250 za 200 zl Dwa bony o łącznej wartości 2000 do cyfrowe.pl za 1500zl (bony można łączyć) [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
witegz napisał(a): harnas napisał(a): jegermaister z I etapu wszyscy już dostali? czekam dalej na maszynę chłodzącą z I etapu Ktoś już ma? Wygrałem w przedostatnim etapie zestaw i… [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Sprzedaje Lego Świąteczny Zestaw z Kubusia w Kauflandzie? Konkurs przegapiłem a obiecałem siostrzenicy. Możliwa też zamiana na bon do Netflixa. [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Czy dotarła już do kogoś przesyłka z Jagermaister? Ktoś pochwali się jak wygląda ta maszyna do Jagera? [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Dwa bony do cyfrowe.pl o łącznej wartości 2000 sprzedam za 1500 Bon Netflix o wartości 250 za 200 zl [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Sprzedam (jak dotrze na emaila) kod do Netflixa o wartości 250 zł. Zainteresowanych proszę o rezerwacje na priv. [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Czy z swiatecznykonkurs Glade, Pronto i Duck główne tez dzisiaj informowali czy tylko Netflix i bony? Moze byc priv. Jak szczesciarz się nie chce… [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Netflix z Glade
magisterek
Mam kilka znizek do empiku 10zl [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
A kto wozi Jagermaistra? Fajnie byłoby dostać ten zestaw przed Sylwestrem! Heh u mnie poki co kuriera brak. Wygrana z przedostatniego etapu [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Sprzedam! Dwa bony o łącznej wartości 2000 zł (każdy po 1000 zł) do cyfrowe.pl - za 1600 zł. Bony można łączyć podczas płatności! Nowy obiektyw,… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
magisterek
Visa voucher na 1000 zl
magisterek
Jagerowa maszyna chłodzaca + bluza + Jager z kieliszkami sztuk 1 i dla reszty rodzinki na święta po Zestawie Jagerka z kieliszkami. Skuteczność 100%… [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Jagermeister? [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Black Friday i Cyber Monday zrekompensuje mi Biedronka - 500+:wino: [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Wczoraj niby do 20:00 mozna było wysłać hasła na WAWEL! Godzina 13:22 i ostatni etap niby rozwiązany. Szacun dla JURY! Nawet ja tak szybko nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
mama2006 napisał(a): Mąż dostał smsa od kurier-wplata24.fun z info :Twoja paczka nr........ została wstrzymana, z powodu niedopłaty 0.50 zł. Wpłać....... Weszłam na… [zobacz wypowiedź w wątku]
magisterek
Orange już pozamiatane? Do dzisiaj mieli informować. Odezwali się jeszcze do kogoś? [zobacz wypowiedź w wątku]