Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
baxter
Posty na forum: 1563
Z nami od: 21.12.2004
Punkty karne: 0/5
A z nieva baby ? Chyba jeszcze nie informowali? [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
halliday napisał(a): baxter napisał(a): .nataliii napisał(a): anialistopad napisał(a): Loteria psi patrol była już rezerwa?Nie było;) ja też czekam:) tam były te dziwnie bramki co któreś zgłoszenie... Więc pewnie będzie tak jak w… [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
.nataliii napisał(a): anialistopad napisał(a): Loteria psi patrol była już rezerwa?Nie było;) ja też czekam:) tam były te dziwnie bramki co któreś zgłoszenie... Więc pewnie będzie tak jak w… [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
anialistopad napisał(a): Loteria psi patrol była już rezerwa? Bricomarche były wyniki? Z psiego patrolu to chyba nie ma rezerwy [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
anula18 napisał(a): Chciałabym zacząć przygodę z ankietami żeby trochę dorobić. Poleci mi ktoś coś? :roza: https://www.klubkantar.pl/ Dość szybko się zbiera punkty. [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
viviean napisał(a): Czy do wszystkich już dotarły czapki mbank? wygrałam 19 listopada... Do mnie z ostatniego etapu dotarły przed świętami [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
Czy informowali już z ostatnich dni https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-wygraj-ekspres-na-swieta.html mk cafe? [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
FBmarta22 napisał(a): baxter napisał(a): zabcia0410 napisał(a): Czy do wszystkich dotarły przelewy z Jana Niezbędnego? Do mnie żaden nie dotarł a wygrane z listopada ale doszedł @ o pozytywnej weryfikacji to… [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
zabcia0410 napisał(a): Czy do wszystkich dotarły przelewy z Jana Niezbędnego? Do mnie żaden nie dotarł a wygrane z listopada ale doszedł @ o pozytywnej weryfikacji to… [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
Czy czeka jeszcze ktoś na czapki z mbanku? [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
azaflora napisał(a): agata17134 napisał(a): Czy wszyscy już dostali czapki z mbanku? U mnie czapka wygrana w ostatnich dniach trwania konkursu, jeszcze nie dotarła... Przedostatni tydzień… [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
CZy wysyłaja czapki z mbanku czy wszystkie juz poszły? Mam wygrana z 29 listopada i cisza, przesyłki brak:zalamany: [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
Czy może ktoś trafił dziś jakąś bramkę w loterii Psiego Patrolu? Może byc na pw. [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
Zwrot za zabawkę Vtech [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
kejm napisał(a): baxter napisał(a): CZy robili juz przelewy 50zł zwrotu za zakup zabawek Vtech? Ja nic nie dostałam. Ale mają w regulaminie dużo czasu. Już nie pamietam dokładnie ale… [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
CZy robili juz przelewy 50zł zwrotu za zakup zabawek Vtech? [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
Kupię książkę "Pozdrówcie Góry Świętokrzyskie" może ktoś ma? [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
cleo25 napisał(a): "Roczna pensja od Tymbarka" - dziś sobie przypomniałam, że wygrałam tam 20zł pod koniec października. Wysyłali już ? Właśnie dzisiaj doszedł… [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
magalan83 napisał(a): baxter napisał(a): magalan83 napisał(a): Loteria "Dobra kuchnia zasługuje na Lurpak" czy dostęp do Netflix w postaci kodu już ktoś otrzymał? A z którego dnia wygrana? Wysyłali na… [zobacz wypowiedź w wątku]
baxter
magalan83 napisał(a): Loteria "Dobra kuchnia zasługuje na Lurpak" czy dostęp do Netflix w postaci kodu już ktoś otrzymał? A z którego dnia wygrana? Wysyłali na… [zobacz wypowiedź w wątku]