Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Posty na forum: 3080
Z nami od: 28.05.2006
Punkty karne: 0/5
Hejka, dość rzadko tu ostatnio bywam dlatego sorki jak pytanie już gdzieś padło. Czy ktos może mi napisać czy na konkurs discovery star w carrefour… [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Czy wszyscy dostali nagrody z lindor (oprócz foteli)? [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
7/7 praliny lindor :( może ktos chce sprzedać fotel? [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Ja poproszę [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
kaka72 napisał(a): Czy jest obecnie jakiś konkurs/loteria gdzie trzeba kupić alkohol (oprócz piwa)? Tullamore w biedronce [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
asantesana napisał(a): Dziękuję za zaufanie, ale tak dla porządku wklejam
isiulka
asantesana napisał(a): W takim razie zajmiemy się zamówieniem wieńca i dostarczeniem przez pocztę kwiatową razem z malenka89. Podaję swój nr konta: Proszę o wpłaty z… [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
malenka89 napisał(a): asantesana napisał(a): Kochani, nie mam możliwości transportowych zawieźć sama wieniec, więc jeśli nie znajdzie się nikt chętny, mogę jutro sprawdzić poczty kwiatowe w… [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Ja tez [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Ja też się chętnie dołożę , dajcie tylko znać ile i komu płacimy [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Czy ktoś od nas jedzie na pogrzeb Amif? Jjakis forumowy wieniec? Jak tak to dajcie mi proszę znać na messangerze [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Jak to możliwe? Po prostu nie wierze. Ojjj Amifku :rozpacz: Spoczywaj w pokoju kochana :roza: [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Go pro z Garnier biedronks [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Kupie koszulki Leszka , pw z cena za 5 azt [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
wilhelmzdobywca napisał(a): Czy próbował ktoś w jakiś sposób udowodnić, że loterie Kropki Bordo to ściema? :P Widziałam mnóstwo opinii na forum, żeby omijać je z daleka.… [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
superloser napisał(a): buziolek napisał(a): tereniagno napisał(a): joan napisał(a): tereniagno napisał(a): Oj,oj,okropnie wkurzyłam się.Po ful próbach wygrałam jedną, jedyną sofę z Prince Polo i na dodatek przepadła, ponieważ nie spełniłam warunków… [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Kupie aparat z actimela [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
nikos napisał(a): bruce napisał(a): superloser napisał(a): Szukam POZYTYWNYCH powodów posiadania Instax aparatu :o - może są jakieś lepsze od "wygląda fajnie na zdjęciach konkursowych" ? I chyba… [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Czy ktos jeszcze czeka na koszulki/bluzy oreo z kwietnia? [zobacz wypowiedź w wątku]
isiulka
Kupie kody lech [zobacz wypowiedź w wątku]