Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
migi
Posty na forum: 792
Z nami od: 02.06.2015
Punkty karne: 0/5
Nieaktualne [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
migi
kumulacja napisał(a): Szukam jednego kodu na konkurs filmowy Lay's.
migi
iPerfumy https://www.iperfumy.pl/kalendarz-adwentowy-iperfumypl/ [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
XBOX https://www.ppe.pl/news/55047/xbox-polska-zaprasza-na-kalendarz-adwentowy-xbox-seria-konkursow-z-grubymi-nagrodami.html [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
atanerka napisał(a): migi napisał(a): Miał ktoś problem ze zgłoszeniem do Big-Active? Ciągle mi odsyła zgłoszenie nieprawidłowe, a przepisuje dokładnie z regulaminu prefiks… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
Miał ktoś problem ze zgłoszeniem do Big-Active? Ciągle mi odsyła zgłoszenie nieprawidłowe, a przepisuje dokładnie z regulaminu prefiks BIG-ACTIVE.nr… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
Najlepszy wybór mam Tesco Versus - były sms w zeszłym tyg [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
bruce napisał(a): moskala22 napisał(a): bruce napisał(a): moskala22 napisał(a): bruce napisał(a): moskala22 napisał(a): Dostałam właśnie smsa od DHL że jutro będzie u mnie kurier z paczką z Wrocławia. Ktoś kojarzy co to może być? Może kosmetyki Nivea z konkursu z… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
migi
głośnik z loterii Coca-Cola w Biedronce - sms edit. zgłoszenie z 9.08 (środa) [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
migi
kasiaw1431 napisał(a): czy z tego konkursu „Wygrywaj z Carlsberg w Intermarche” już informowali?Według regulaminu mieli na bieżąco informować jednak nie wiedziałam czy… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
luko922 napisał(a): Eee, czy możecie wysłać zgłoszenie na konkurs Lays w C4? U mnie nie da się przepisać kodu z obrazka... :X A klikałeś na ten znaczek? U mnie często… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
aster222 napisał(a): Poczuj lato z Fa było już info? Nikt się nie chwalił [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
monkakk napisał(a): anialistopad napisał(a): Widziałąm dziś reklamę farb magnat ,trzeba kupić 2 farby,ale co dalej to nie wiem .sms na 4321 ktoś coś wie ? https://www.youtube.com/watch?v=CiUMkS… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
@@gnieszk@ napisał(a): superloser napisał(a): cudaczek121 napisał(a): superloser napisał(a): cudaczek121 napisał(a): W Biedronce u siebie kupiłam dziś długopisy BIC, a na paragonie mam: "Długopis niebieski C" po 4,99. No nic, jak Bóg da i wygram w końcu ten… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
infatne napisał(a): migi napisał(a): A ja od kilku dni nie mogę w wielkim mieście znaleźć ani jednej sztuki oznaczonej konkursowo :looka: Przy okazji innych spraw zwiedziłam już z… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
A ja od kilku dni nie mogę w wielkim mieście znaleźć ani jednej sztuki oznaczonej konkursowo :looka: Przy okazji innych spraw zwiedziłam już z 20… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
bruce napisał(a): migi napisał(a): bruce napisał(a): poprostuanette napisał(a): Regulamin na www.calgon.pl. Termin akcji: 01.08 - 30.09 2017r. Koszt wysłania SMS-a to 0,62 PLN brutto. Organizator konkursu: Branders Sp. z o.… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
bruce napisał(a): poprostuanette napisał(a): Regulamin na www.calgon.pl. Termin akcji: 01.08 - 30.09 2017r. Koszt wysłania SMS-a to 0,62 PLN brutto. Organizator konkursu: Branders Sp. z o. o. N… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
karola-00 napisał(a): Nie wierzę w to ze wysyłając mniej niz 1tys zgłoszeń da sie coś wygrać... przecież ostatnio było 930tys zgłoszeń ! Można i jednym zgłoszeniem… [zobacz wypowiedź w wątku]
migi
martucha-jk napisał(a): Hej, A jest jakiś konkurs na detergenty do zmywarki? Kapsułki, sól itd.? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-jestes-sprytna-pania-domu.html#.… [zobacz wypowiedź w wątku]