Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
jez
Posty na forum: 33
Z nami od: 18.09.2015
Punkty karne: 0/5
slonko365 napisał(a): Czy ktoś mnie oświeci, czemu przy próbie wysłania zgłoszenia pojawia mi się tylko czerwony komunikat "pole wymagane" a dane zostają na swoim… [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
Kupię grę FIFA 18 na PS4. Czekam na oferty z ceną [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
coccinelle napisał(a): luckymen napisał(a): jez napisał(a): martucha-jk napisał(a): malgol napisał(a): martucha-jk napisał(a): 661333118 ? PMI Dzięki. Czy na nieodebrane dzwonią kolejny raz czy wysyłają SMS? Też mnie to interesuje Ta agencja jest strasznie dziwna. Jak… [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
martucha-jk napisał(a): malgol napisał(a): martucha-jk napisał(a): 661333118 ? PMI Dzięki. Czy na nieodebrane dzwonią kolejny raz czy wysyłają SMS? Też mnie to interesuje [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
DHL wozi PS4 od Kiory z Lidla (protokół w pudełku). [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
kreatia napisał(a): Czy Kiora wysyła jakieś potwierdzenia otrzymania paragonu i danych? hop, hop
jez
cc_investigator napisał(a): jez napisał(a): Dzwoni KIORA do osób, ktore nie dostały sms-a o wygranej w Lidlu. Z jakiego numeru?517xxx453 [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
Dzwoni KIORA do osób, ktore nie dostały sms-a o wygranej w Lidlu. [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
Kupię bon do Monnari. Propozycje z wartością i ceną na priv [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
Kupię koszulkę Lewandowskiego dla 10-latka. [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
katrin1 napisał(a): Pamiętacie może czy do tych konsol od Avanti z Premii kibica był jakiś protokół przekazania nagrody? Tak, w pudle. [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
puellae90 napisał(a): wygrał ktoś z was w Kamisie najpierw nóż a teraz młynek? TAK [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
Zestaw BAM [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
cc_investigator napisał(a): Szukam info, jak należy wbić bony z żabki - 25 zł (wygrane w tqg), bo w 2 sklepach odmówili mojej mamie ich przyjecia. W jednym, bo nie mieli… [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
gryszelm napisał(a): Poczta Polska wysłała mi sms, że wysłano do mnie przesyłkę z Torunia, czy to może Pająk z Pelafenu? Ktoś też dostał sms? Tak, na 99% [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
trebor1 napisał(a): co ja patrzę! stuknęła mi dziesiątaka na forum... (pewnie wątek "wkurza mnie..." też były adekwatny dla tego wpisu:) ) Pasował by też NA CO… [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
W czwartek ktoś pisał, że dotarły do niego kosmetyki z Men Expert, więc myślę, że wkrótce i my dostaniemy :hyhy: [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
Robot kuchenny BOSCH z "Czystego startu" Stokrotka [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
Nie wiem dlaczego inni nie piszą ale Rower z Cono Sur w Tesco. Zajefajny. Nigdy w życiu takiego bym sobie nie kupiła. Na wsi szał. [zobacz wypowiedź w wątku]
jez
Kupię zestaw sztućców Gerlach takich jak w "Kalendarzu świątecznych inspiracji" z loterii Winiar. PW [zobacz wypowiedź w wątku]