Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
@[email protected]
Posty na forum: 1999
Z nami od: 05.12.2015
Punkty karne: 0/5
misiamarysia napisał(a):A na jakim dniu stanęła Vegeta? Może ktoś ostatnio wygrał? Chyba 31.12 [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
Brico
@[email protected]
sylwika76 napisał(a):superloser dziękuję, chciałam tak orientacyjnie się dowiedzieć W wątku "paragony" są oferty po 4-5 zł więc widocznie coś koło tego. [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
agusiac87 napisał(a):Milka Dino rezerwa idzie mailem sms czy telefonicznie? Mailem. [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
Graj o Skodę w Dino Milka rezerwa. Oczywiście II stopień
@[email protected]
Kinder
@[email protected]
Ja również gratuluję
@[email protected]
misiamarysia napisał(a):1) Czy ktoś wie jaki termin ważności ma ten bon na świąteczny sweter? 2) Nic tam nie odsyłamy??? Termin ważności jest w regulaminie (chyba był to… [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
Do kompletu
@[email protected]
Glade :serce: [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
Moc nagród - dwa zgłoszenia z których byłam zadowolona, ale okazuje się, że tylko ja, a agencja już nie... [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
atanerka napisał(a):Czy na allegro można jeszcze jako prywatna osoba wystawić aukcje na sprzedaz na głownym profilu Allegro, ponieważ automatycznie przenosi mnie na… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
@[email protected]
slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):Czy Shwarzkopf ruszpowygrana przychodzi informacja ze się wygrało 100zl?wyslalam SMS i przez formularz mam tylko informacje dziękuje za… [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):Czy Shwarzkopf ruszpowygrana przychodzi informacja ze się wygrało 100zl?wyslalam SMS i przez formularz mam tylko informacje dziękuje za… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
@[email protected]
slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):Czy Shwarzkopf ruszpowygrana przychodzi informacja ze się wygrało 100zl?wyslalam SMS i przez formularz mam tylko informacje dziękuje za zgłoszenie … [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
slomkab napisał(a):@gnieszk@ napisał(a): slomkab napisał(a):Czy Shwarzkopf ruszpowygrana przychodzi informacja ze się wygrało 100zl?wyslalam SMS i przez formularz mam tylko informacje dziękuje za zgłoszenie … [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
@[email protected]
slomkab napisał(a):Czy Shwarzkopf ruszpowygrana przychodzi informacja ze się wygrało 100zl?wyslalam SMS i przez formularz mam tylko informacje dziękuje za zgłoszenie To… [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
kate86 napisał(a):I działa Wam ten formularz z Shwarzkopf? u mnie nie da się zmienić roku na 2021;/ po grzyba są lata 50te, 60te do wyboru, a tego jednynego, co… [zobacz wypowiedź w wątku]
@[email protected]
Udało nie kupić dziś Schaumę, paragon pięknie opisany, a teraz okazuje się że strona ma błąd w formularzu, a SMSem też się nie da zgłosić
@[email protected]
Gellwe to bramki? [zobacz wypowiedź w wątku]