Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
netka_wawa
Posty na forum: 38
Z nami od: 03.01.2016
Punkty karne: 0/5
Bluzę Somersby Blackberry rozm M sprzedam lub wymienię na... propozycję na priv [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
konkursowyninja napisał(a): ziolko - Wiesz, że to super pomysł? Tylko poczekam na jakiś konkurs kulinarny, żeby przy okazji wykorzystać moje dzieło
netka_wawa
Claudia77 napisał(a): judytkak napisał(a): Claudia77 napisał(a): judytkak napisał(a): FBbeata7 napisał(a): Karta z Farmio- jedynie w MacDonalds działa, a na stronie piszą,że w sklepach ze zdrową żywnością, dziś obeszłam 2 i nie działa.Co za durny… [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
alan84 napisał(a): beznadziejna jakosc bransoletki z fantazji.szkoda czasu na robienie fotek aby wygrac. Serio? schodzi zloto czy ciemnieje? zbieram sie i zbieram zeby… [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
Ruszaj z Milko - mail o plecaku za 2etap siepien [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
bzowapani napisał(a): Czy czeka ktoś jeszcze na KOSZ PIKNIKOWY Z Wasy? Tak, niezłą mają obsuwę. Są w trakcie podobno wysyłania, info od organizatora z dziś [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
aleks1983 napisał(a): Zegarek elixa mam i ja
netka_wawa
Wasana100 mail o 10:24 [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
bingo9842 napisał(a): e-e napisał(a): Biedronka ruszyłą z bonami 10zl. szkolenie na str
netka_wawa
zielonooka85 napisał(a): Fantasia @ o nagrodzie.. Czyżby znowu pomylili się.. Ja tez mam maila i nie wiem czy się cieszyć czy nie... [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
,,Pokaż co daje ci karta Hebe" mail o 12:45 [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
netka_wawa
czas na wpis.... [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
bc14 napisał(a): kąpanie odpada bo mi wanne zabarwi:/ Do wody daje sie tylko malutką szczyptę kryształków, raczej nic z wanna nie powinno się stać. Teraz odchodzi… [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
delfinka101 napisał(a): netka_wawa napisał(a): Wnioskując po wcześniejszych ich konkursach oni to losują, więc nie ma co się spinać... Naprawdę? W loteriach nigdy nie wygrywam a tu za każdym… [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
Wnioskując po wcześniejszych ich konkursach oni to losują, więc nie ma co się spinać... [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
bony do zalando [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
bon do empiku [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
kinzao napisał(a): Niebieska_Laguna napisał(a): Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych :o To ja już wolę bez grania… [zobacz wypowiedź w wątku]
netka_wawa
nel1984 napisał(a): astronautka napisał(a): Chcecie się pośmiać to posłuchajcie. Byłam dzisiaj rano na badaniu krwi i moczu. Zapakowałam siuśki do pojemnika i w drogę do laboratorium.… [zobacz wypowiedź w wątku]