Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
aneti
Posty na forum: 865
Z nami od: 26.06.2006
Punkty karne: 0/5
Dzięki za informacje. A czy ktoś wie jak wygląda taka karta empikowa? Da się ją komuś podarować czy trzeba będzie samemu zrobić zakupy
aneti
Ludki, sklep nie działa a dawno nie sprawdzałam co pozostało w ofercie... Czy można jeszcze zamówić bony do Empiku albo Smyka? W jakiej formie one… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
Mappet napisał(a):Czy ktoś dostał gwarantowany płyn micelarny z Vichy?chyba zapomnieli... [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
mnie to generalnie wkurzało nie to, że ktoś wygrał 15 razy tylko to, że ja z bólem wygrałam raz :D Dane historyczne, bo teraz już wiem że w… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
czy ktoś jeszcze czeka na dopasowane kosmetyki Nivea? [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
nie, to koniec konkursu [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
koniec konkursu?? [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
jesień - katar [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
ondine napisał(a):aneti dzasmina netka2000 Szukam regulaminu konkursu Nivea "Jak się czujesz w swojej skórze?" http://ext11.nive...gulamin.pdf?20141013nie ma… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
dzasmina napisał(a):netka2000 Szukam regulaminu konkursu Nivea "Jak się czujesz w swojej skórze?" http://ext11.nive...gulamin.pdf?20141013nie ma ograniczenia 1… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
od wczoraj dostaję z nivea maile, że w konkursie dopasownia zaprosiłam kolejne osoby do zabawy... :zakrecony: Też tak macie? [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
MaggieMousse napisał(a): estrelitta napisał(a): MaggieMousse napisał(a): Skąd mam wiedzieć czy to ja wygrałam w konkursie nivea, tym "Jak się czujesz w swojej skórze?" Tekst chyba mój, imię się zgadza, maila brak...… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
efka napisał(a): teodozja napisał(a): aneti napisał(a): Czy w konkursie nivea `Jak się czujesz w swojej skórze?` można sprawdzić całą nagrodzoną odpowiedź albo znaleźć tekst który się wysyłało? No… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
Czy w konkursie nivea `Jak się czujesz w swojej skórze?` można sprawdzić całą nagrodzoną odpowiedź albo znaleźć tekst który się wysyłało? [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
Kupię stolik piknikowy - składany z krzesłami [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
dolly napisał(a): dolmik napisał(a): mnie wkurza jak się kobieta bez powodu wkurza :D musiała Cię mocno wkurzyć, że aż konto założyłeś, by to napisać :rotfl: :rotfl: … [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
Kolega dał się nabrać na darmowe maszynki, dziś dostał list że niebawem je wysyłają :wstyd: pytanie czy oni wysyłają je poleconym i można tego… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
orange!!!!! uważają że przewry w dostawie netu to moja wina, wymieniłam już telefon, filtry, zmieniłam router na na liveboxa a ten pi*** internet… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
Kupię plecak turystyczny ok. 60 l. [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
sprzęt kempingowy i trekkingowy: namiot, karimatę, samopompę, kuchenkę turystyczna, stuptuty itp.