Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
lilithbb
Posty na forum: 380
Z nami od: 07.10.2009
Punkty karne: 0/5
konkurs na brzuszek ciązowy - ja sobie specjalnych zdjęć nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Raz na początku próbowałam zabaw z wielorazówkami ale podziękowałam - pranie, gotowanie, jeszcze z sisi pół biedy- ale z kupkami koszmar. A tak… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Bardzo źle! Ile maluszek teraz ma? Bakterie można kupić bez problemu w aptece, nie trzeba do tego recepty więc lekarze często nie zapisują. Dzięki… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Było np:… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Tzn z całego zamówienia za 160 zł miałaś dostać 1 bluzkę? O_o [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Ale śliczne rzeczy dziś widziałam w tym C&A po 7,90 ale 10 minut i nic nie zostało. Szkoda. [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Ja to mam takie zachcianki że już z 20 kilo mam na plusie :wstyd: [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Hmmm a jeśli coś kupisz i zapłacisz to można jeszcze dokupić cos potem? Nie mogę tam znaleźć warunków sprzedazy... [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Oj czyli kupuję a nie wiem czy kupię? Szkoda... [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
agusia147 napisał(a): Moje preferencje smakowe, hmmm, ryby, śledzie -> Najlepiej w śmietanie, sok pomarańczowy, mandarynki, mięso mi nie smakuje. Tak jak w poprzedniej… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
szafę/komodę ale nie ma takich konkursów:D [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
kubis82 napisał(a): Szukam forumowiczek które posiadają konta na portalu wizaz.pl z większą ilością postów i są zainteresowane przetestowaniem oryginalnych prostownic… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
z Ofemin
lilithbb
Agusia mnie też coś złapało a po czosnku to zgaga mnie dopadła ze hej... Nawet na tabletkach do ssania pisze że nie wolno w ciąży - tak samo w… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
U mnie nie ma :P [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Oj ja ani Kuby ani Werci nie karmiłam... ciekawe czy teraz mi się uda. [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
A nie wiem czy macie ogród? Kilka lat temu kupiłam Kiwi i fajnie owocuje a owoce nie są takie kwaśne - raczej jak śliwki
lilithbb
Mój mąż ma uczulenie na cytrusy dzieci na szczęście nie. Czekam na Tymbarka bo ruszył na FB :D Może uda się coś wygrać :D [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Nie lubią mandarynek, Kuba uwielbia jabłka a weronika banany
lilithbb
Widziałam na all sanki po 30 zł chyba nie dużo u nas w sklepie ponad 100. benasia nie szczep jak chory ja tak w szpitalu wylądowałam na 2 tyg [zobacz wypowiedź w wątku]