Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
maribog
Posty na forum: 1022
Z nami od: 27.02.2009
Punkty karne: 0/5
titina napisał(a): maribog - zapomniałam podziękować Ci za kupony na pizzę. Bardzo się przydały. Jeśli jeszcze masz jakieś to wrzuć, na pewno wszyscy będą wdzięczni … [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
maribog
Chcecie resztę kuponów? To składkę robić i wrzucam :rotfl: [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
renatak0 napisał(a): maribog napisał(a): spursman napisał(a): madzik napisał(a): Od wczoraj jestem fanką Magdy, jeszcze raz wielkie dzięki za link do kuponów, wykorzystałam 3 wszystkie punkty mam już widoczne na koncie, no… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
maribog
spursman napisał(a): madzik napisał(a): Od wczoraj jestem fanką Magdy, jeszcze raz wielkie dzięki za link do kuponów, wykorzystałam 3 wszystkie punkty mam już widoczne na koncie, no i za… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
spursman napisał(a): maribog napisał(a): spursman napisał(a): arya napisał(a): Hmmm na kuponie jest napisane, że nie obejmuje zakupu alkoholu, wyrobów tytoniowych, doładowań, może z tego powodu niektórym nie naliczyło… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
spursman napisał(a): arya napisał(a): Hmmm na kuponie jest napisane, że nie obejmuje zakupu alkoholu, wyrobów tytoniowych, doładowań, może z tego powodu niektórym nie naliczyło punktów.… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
skorpionka82 napisał(a): stenka napisał(a): jofe8484 napisał(a): puma941 napisał(a): kundzia87 napisał(a): marcellka napisał(a): Ile macie punktów na streetcomie? 1900 ja też
maribog
Tak
maribog
Poszukiwana pomoc w żołądkowej
maribog
Teraz nie trudno się wbić. Od ponad tygodnia w danej godzinie gra mniej niż 12 osób
maribog
Można jeszcze poprawić jeden malutki błąd. Na podstronie z tematami gdy klikamy nick osoby z "ostatni post" to przerzuca na nick autora tego… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
Kodziki do alledrogo! 86GTE6 1000 pkt - zakup za min. 100 zł ważny do 14.04 RWAQ12 3x - dowolny zakup 72FRUT 500 pkt zakup za 25 zł [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
maribog
To lipa ... "Punkty PAYBACK w serwisie Allegro nie są przyznawane za zakupy w kategoriach: Antyki i Sztuka, Kolekcje, Nieruchomości, Samochody,… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
aneczka155 napisał(a): Kupiłam wczoraj przedmiot na allegro za ponad 600 zł, niestety nie pokazała mi się opcja "Chcę otrzymać punkty podstawowe PAYBACK za zakup tego… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
Orange równana stawki połączeń do Play na 0.29 zł za min. Aby uruchomić tańsze dzwonienie należy wysłać smsa PROMOCJA na nr 80080 Nie wyłącza to… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
Mascary colossal dotarły
maribog
emilka211288 napisał(a): Mnie wkurza to,że nad moją wioską wisi ostatnio jakieś fatum.3 tygodnie temu powiesił się mój 21-letni kolega,a dzisiaj następny,niespełna… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
utropek napisał(a): maribog napisał(a): Wkurzył mnie Orange. Likwiduje od jutra usługę przelew sms :wsciekly: jaaaak to ????jest gdzies oficjalna informacja ? http://blog.orang… [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
Wkurzył mnie Orange. Likwiduje od jutra usługę przelew sms :wsciekly: [zobacz wypowiedź w wątku]
maribog
Play rozdaje darmowe startery. Na karcie jest 3 zł ale na premium nie przejdzie. http://www.play.pl/promocja/darmowy-starter-play-na-karte/ [zobacz wypowiedź w wątku]