Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
aneti
Posty na forum: 865
Z nami od: 26.06.2006
Punkty karne: 0/5
rafi323raf napisał(a): mi się kojarzyło że oni z zoo uciekli i się na wyspie rozbili, i zmyliło mnie to, ze oni chcą uciec a nie uciekli:P a w ogóle na tym filmie zawsze… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
kotmarian napisał(a): ja jeszcze nic nie trafiłam:( to pewnie przez mojego kota w domu, czarny sierściuch;/ nic normalnie a wydaje mi sie ze szybko i poprawnie- i mam… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
siutek3 napisał(a): no to czekamy na wyniki... mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej niż zeeero :P no, ja mam nadzieję na dwa zera :rotfl: :rotfl: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
puma napisał(a): mia napisał(a): Słyszeliście to, co bylo przed reklamą? Przecież to normalnie bylo do nas! :rotfl: :rotfl: :rotfl: nie slyszałam a co było??
aneti
może tym razem! dobrze, to zabieramy się do pracy bo zaraz fajrant :rotfl: :rotfl: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
a ten rower kiedy? :zakrecony: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
moniap82 napisał(a): czy ktos pomoże w sprawie kart rmf? w sensie? [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
brudny napisał(a): tia, bardzo brzydko, bardzo brzydko - a żeby Ci się internet zwiesił kłamczuszku :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
A ten od pszczółki Mai to kto w końcu powinien być? Filip? [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
eee z tym IP to byłoby bez sensu, u mnie w pracy grają 3 osoby, czyli - kto pierwszy ten wygrywa a reszta do papierów? :P [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
ra74 napisał(a): ziolko napisał(a): puma napisał(a): jakby ktoś mógłby mi wytłumaczyć najlepiej na priwa bo muszę uciekać jak to jest z tymi kartami jak np zrobię zakupy za 200 zł a mam dwie karty po… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
zawsze mam dylemat czy rzucić okiem na pytanie i zaznaczać czy czytać pytanie do końca, przemyśleć i wtedy zaznaczyć - dylemat nie na miejscu biorąc… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
basku napisał(a): sydariameki napisał(a): basku napisał(a): przyszla karta z 19 ... zamiast 300 zl - 100
aneti
karolkas napisał(a): mia napisał(a): karolkas napisał(a): ale sie nakręcacie Dlaczego nakręcamy? Bawimy się :rotfl: a połowa ludzi nie bedzie mogła spać, martwiąc się czy jednak poproszą o pesel… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
taaga20 napisał(a): o ja pierdziu!!! mam i ja - tym bardziej że wypełniałam jak szef przyjechał i coś ode mnie chciał a ja go delikatnie olałam i wypełniałam dalej… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
ojapierdziu!!!!!! mam dwie stówki :rotfl: :rotfl: :rotfl: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
ja pier* :wstyd: teleranek! [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
d u p a :wstyd: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
79magda napisał(a): aneti napisał(a): jeny, ile jest rzeczy których już nigdy nie zrobimy :wstyd: Ależ dlaczego nie zrobimy??? :ok: starsi ludzie też mają prawo do radości … [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
jeny, ile jest rzeczy których już nigdy nie zrobimy :wstyd: [zobacz wypowiedź w wątku]