Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
lilithbb
Posty na forum: 380
Z nami od: 07.10.2009
Punkty karne: 0/5
Kto wie kiedy można liczyć na wygrane 50 zł z panelu GFK? [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Szukam kodu z Biedronki ktoś ma niepotrzebny? [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
lilithbb
beniaminowa napisał(a):lilithbb napisał(a):madziamck napisał(a):mmagd napisał(a):Zamówiłam doładowanie Orange 17.04 i do tej pory go nie otrzymałam... Czy mam jeszcze czekać czy lepiej zgłosić? Poradzi ktoś?mają czas do 15.05 by… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
madziamck napisał(a):mmagd napisał(a):Zamówiłam doładowanie Orange 17.04 i do tej pory go nie otrzymałam... Czy mam jeszcze czekać czy lepiej zgłosić? Poradzi ktoś?mają czas do 15.05 by… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
a ja marzyłam o maszynce już od dawna i sie nie udało - wszystko sie zwiesiło
lilithbb
własnie PHILIPS odrzucił moje wyzwanie Odrzucono wykonanie zadania - Odwiedź FanPage Philips Polska gdzie można pisać w spr reklamacji bo nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Dotarła nagroda prostownica, prostowałam 1 raz włosy nią i czuję szarpanie jakby o coś włosy zaczepiały, czasem wyrywa pojedyncze włoski też tak… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
malenka napisał(a):Alle napisał(a):malenka napisał(a):napisał(a):Alle napisał(a):napisał(a):napisał(a):malenka napisał(a):Szukam osób, które testowały na Platformie Ambasadorów… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Nie mogę się w ogóle tam zalogować też tak macie? [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
tadziowa napisał(a):katrin22 napisał(a):Ale jaja, żeby mieć tą 3 odznakę, to trzeba wykonać zadanie to o kosmosie? I chyba mogłabym już licytować, jakbym miała te 3… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
rutka napisał(a):może ktoś pomoże,nie wiem jak wygenerować link do postu na FBu góry nad postem jak naciśniesz na znaczek możesz zrobi ć zapisz post wchodzisz w… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
i ze strony info: Aukcja ma zegar czasu trwania aukcji ("Do końca Aukcji"). Każda minuta trwania Aukcji obniża wartość nagrody o 5… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
bloomcia napisał(a): kate1980 napisał(a): ja też marzyłam o ekspresie, ale na niego trzeba by było chyba rok zbierać Z tym że ja jestem w rankingu w pierwszej 30-stce, więc może jakby… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
malenka napisał(a): Ktoś wie po ile był czajnik? 700pkt [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
milax88 napisał(a): lilithbb napisał(a): Jak myślicie za ile pkt będzie ekspres? Bo nie wiem czy mi starczy pkt czy brać coś tańszego
lilithbb
Ostatnio niestety mnie nie było pamiętam tylko te wcześniejsze
lilithbb
stoneface napisał(a): jaki jest najniższy pułap punktów za które można coś wybrac? tzn jak ostatnio np było? mam 535 i nie wiem czy warto czekać do 14 wydaje mi się że… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Odświeżać i już najlepiej 5 s przed 14 [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Jak myślicie za ile pkt będzie ekspres? Bo nie wiem czy mi starczy pkt czy brać coś tańszego
lilithbb
ej1986 napisał(a): nie wiem czy dobrze