Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
leelee
Posty na forum: 819
Z nami od: 26.03.2010
Punkty karne: 0/5
Czy w drGerard paragon musi obejmować dany etap? Czy mogę zagrać w ostatnim etapie paragonem z początku? [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Czy ma ktoś problem z odesłaniem danych na paczkę sprzątaczkę? Przychodzi informacja zwrotna,że nie można dostarczyć wiadomości :niepewny: [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
:mur: pustoooo :cenzura: [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
sabinka71 napisał(a):Czy jest jakiś sposób aby odzyskać zablokowane na wygranej karcie pieniądze (Minął termin realizacji karty.) ? Jeśli jest to karta prepaid z BZWBK to… [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
że wczoraj zdrady kochanej osoby wyszły na jaw. Dzisiaj miały być wspólne wakacje. Przepraszam, ale nie mam komu się wyżalić :mur: [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Szukam pustych kart przedpłaconych z BZWBK (były np. do wygrania w budżetach Kaufland kiedyś), z tyłu na karcie jest nr konta danej karty. Chodzi mi… [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Szukam pustych kart przedpłaconych z BZWBK (były np. do wygrania w budżetach Kaufland kiedyś), z tyłu na karcie jest nr konta danej karty. Chodzi mi… [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
bartex89 napisał(a):leelee napisał(a):Czy ktoś się orientuje jaką pobierze mi opłatę za wypłatę 1000 zł z karty bzwbk prepaid (takiej która była kiedyś w Kaufland w budżetach niebieska) ?… [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Czy ktoś się orientuje jaką pobierze mi opłatę za wypłatę 1000 zł z karty bzwbk prepaid (takiej która była kiedyś w Kaufland w budżetach niebieska) ?… [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
kody z biedornki: bzh37i-757ad-ha9llg bzippy-jansw-5atc57 [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Po odesłaniu nr konta do Playboya dostajecie zwrotki? :zdegustowany: [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Super film, mnie to nie przeszkadza ale znając życie zaraz będą reklamacje,że film miał mieć do 3 min. Mimo wszystko gratuluję :D! [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Ile razy dzwoni VISA (i mniej więcej w jakim odstępie czasowym)? Bo z regulaminu niby tylko raz??? [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
joan napisał(a):leelee - Tyś na głowę upadł?! :lol: Wszak jesteśmy mafią konkursową, a mafii się o majątek i jego źródła nie pyta! :P Ale chętnie przeczytam… [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
POSZUKUJĘ JAKIŚ ARTYKUŁÓW NA TEMAT OSÓB GRAJĄCYCH W KONKURSY, KONKURSY JAKO ICH SPOSÓB NA ŻYCIE. GDYBY KTOŚ MIAŁ BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA PODESŁANIE I… [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Czy w promocji tic tac: http://www.tictacpromocja.pl/ ma znaczenie wybór kina? Czy kody są przypisane pod dane kino, czy można je zrealizować w… [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
:rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
Szukam kodów LAYS
leelee
Gdyby ktoś miał kody i nie grał to przygarnę kody. Powalczę chociaż o pudło chipsów :evil: [zobacz wypowiedź w wątku]
leelee
SZUKAM ABONAMENTU SPOTIFY PREMIUM ROCZNEGO. PW [zobacz wypowiedź w wątku]