Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
lilithbb
Posty na forum: 380
Z nami od: 07.10.2009
Punkty karne: 0/5
Szukam osoby z Strzyżów, strzyżowski, Podkarpackie [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Kinees napisał(a): Ej ludzie chodzi o Loterię Danio ,kupiłam przed chwilą 4opak wchodze na stronę wspisuję kod i klikam ok, dodaje mi 20 pkt do konta ,następnie… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
odbiorę nagrodę Tymbark pufa / walizka / poduszka [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Mogę pomóc odebrać nagrodę z Tymbark (3 pierwsze pufa walizka itp) za jakieś kodziki z Danio
lilithbb
3 kody somersby za tymbark
lilithbb
Zamienię 4 x DANIO 4 x CHEETOS na TYMBARK tylko teraz gg 5172309 [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
3 kody cheetos zamienię na TYMBARK [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
ja ostatnio w piątek strzelałam bez końca [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Mam dużo kodów Danio - ok 15-20 NOWA LOTERIA wpisz kod i sprawdź czy wygrałeś - w każdym tygodniu 3000 maskotek zamienię na cheetos lub… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
lilithbb
agusia147 napisał(a): A jak długo się czeka na nagrodę? Przy ostatniej licytacji zamówiłam słuchawki, a 5 wyjeżdżam na wakacje, nie chcę by mi przepadło. Do mnie już… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
lilithbb napisał(a): profile: arabica, robusta, saeco blend napiszę czy mi zaliczy
lilithbb
profile: arabica, robusta, saeco blend napiszę czy mi zaliczy
lilithbb
Poszukuję kody cheetos - mam tymbarki, jeden kubuś (mam też kody danio) [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
lilithbb
Kody Tymbark zamienię na Cheetos [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
To ja chyba trafiłam na jakiś fajny model bo jestem nim zachwycona :D Kalisto co zrobić jak na nowe nie mam kasy a wygrać nie idzie haha :D Zresztą… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Ja kupuję już tylko używane bo przy 3 dzieci bym zbankrutowała :D Wg mnie najwygodniejsze są Bartek. Córcia ma teraz 1,3 r i śmiga w nich aż miło… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Wiecie co moja mała zrobiła lekka kupkę ze śluzem. Katar ma to chyba dlatego. Smaruje jej to od 2 dni sudocremem i maścią ben coś tam i zeszło… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
ja osobiście nie polecam maszynki do strzyżenia. Użyta 3 razy i już nie chciała ścinać. [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Ja z aukcji mam już kawę i golarkę - za miesiąc na bank będą produkty dla mam, laktatory itp
lilithbb
akwarela - farba