Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
lilithbb
Posty na forum: 380
Z nami od: 07.10.2009
Punkty karne: 0/5
strzelanie - lotto [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
hania83 napisał(a): zarania napisał(a): Anita26 napisał(a): mój syn wiek 6 lat od wczoraj
lilithbb
Ciesze się jak na razie tylko z pysznej kawy którą piję
lilithbb
Ciekawa jestem tej trzydniówki mam 3 dzieci i nigdy jej nie mieliśmy w domu :P A ciągle o niej słyszę :P [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
joan napisał(a): lilithbb napisał(a): O to faktycznie ja jakimś cudem przeczytałam że ma 2 lata jak rok to nie ma się czym martwić - moja córeczka tez ma rok mówi: nie ma, papa, co… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Ja się nie sprzeczam
lilithbb
Wielkie NIC
lilithbb
O to faktycznie ja jakimś cudem przeczytałam że ma 2 lata jak rok to nie ma się czym martwić - moja córeczka tez ma rok mówi: nie ma, papa, co to,… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
lilithbb
Można jeszcze zerknąć tutaj: http://www.poradnia-czerwionka.pl/index.php?id=page&id2=32 Nie mówię oczywiście że już teraz powinna iść, ale musi… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
lilithbb
I to jest właśnie największy MIT że z małym dzieckiem nie można chodzić do logopedy. Do logopedy można iść już z rocznym dzieckiem. TRzeba udac… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Nie każdy, badania przesiewowe wykrywają wady ucha - a są też inne wady np neuropatia czyli uszkodzenie nerwu słuchowego. W takim wypadku badania… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
A ja powiem inaczej - wizyta u logopady nigdy nikomu nie zaszkodziła, a zbyt późno stwierdzona choroba owszem. Moja córa też mało mówiła, wszyscy jak… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Ma ktoś już kwoty z zupek AMINO? Bo zastanawiam się jaki jest "szyfr" dla wygranych poprzednio były to kwoty podzielne przez 11 dziś kupiłam 2… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
lilithbb
Wymienię dwa kody z Kubusia na 2 kody z Danio. [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Dziękuję za odpowiedź. Szkoda że o tym nie wiedziałam wcześniej. [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Allegro: Skorzystaj z promocji! W lutym za każdy zakup 3x więcej °P Aby zbierać punkty PAYBACK na Allegro, każde zakupy zaczynaj na… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Zaś na Facebooku dziś rano wszyscy udostępniają… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Co o tym sądzicie? http://wolna-polska.pl/wiadomosci/eurosodoma-zaczipuje-obowiazkowo-wszystkie-noworodki-2013-12 tylko plotka? ale w każdej plotce… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
dolly napisał(a): Ooooo dziekuję za opinie, już zapomniałam o nim, bo wybrałam inną nagrodę. Jednak właśnie te rtęciowe były najdokładniejsze, ale faktycznie… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Katrin moja córa będzie mieć 5 w maju
Wypowiedź była edytowana 2 razy.