Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
aneti
Posty na forum: 865
Z nami od: 26.06.2006
Punkty karne: 0/5
tato999 napisał(a): aneti napisał(a): tato999 napisał(a): kupiłam przedmioty na allegro od sprzedającego, który miał ponad 100 pozytywnych komentarzy w poniedziałek wpłaciłam pieniądze a dziś dostałam… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
tato999 napisał(a): kupiłam przedmioty na allegro od sprzedającego, który miał ponad 100 pozytywnych komentarzy w poniedziałek wpłaciłam pieniądze a dziś dostałam… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
krynio napisał(a): Wygrałem w Lorealu, ale chciałbym żeby nagroda została wysłana na inny adres. Wie ktoś, czy można teraz zmienić dane? Tzn. zmienić można, bo… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
:szok: Jejku, chyba pierwszy raz prosiłam o klika (fb) i niesamowicie mnie zaskoczyliście!!! Wszystkim którzy mi pomogli bardzo dziękuję! :kiss: … [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
rosalinda8888 napisał(a): podpowiedzcie mi co za karte podarunkowa do tesco lub rossmana z loreala można kupić - same kosmetyki loreal czy można jakiś inny asortyment… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
Znajomy pracował jako kurier, nagle z nieba zaczęły mu spadać wartościowe rzeczy: super telefon, elektroniczne gadżety dla dzieciaków, biżuteria,… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
choroba - Lekarze bez Granic [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
przesadzacie ludzie! rozumiem, że wam mieszkania urządzał dekorator :szok: człowieka sprawa jak mieszka i na co wydaje kasę, którą zdobywa tak… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
nie możliwe żeby przy stałym czasie ktoś wygrał minute po czasie, kiedy aż tyle osób gra, nie wierzę że przez minute nikt nie wybrał danej ikonki... [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
codziennie?! chyba co godzinę :wstyd: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
nie zgadniecie - Loreal :evil: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
siutek3 napisał(a): eldcia napisał(a): aneti napisał(a): na stronie nivea w okienku które wyskakuje przy opcji testowania produktów mam pustą błękitną stronę... zero tekstu czy zdjęć :zakrecony: … [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
na stronie nivea w okienku które wyskakuje przy opcji testowania produktów mam pustą błękitną stronę... zero tekstu czy zdjęć :zakrecony: Brakuje… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
asiam napisał(a): aneti napisał(a): biorę play :D aneti-play już wzięty no właśnie widzę :P [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
biorę play :D [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
siutek3 napisał(a): konk loreal. czy ktoś kto wygrał mógłby powiedzieć jak kliknął (ile sek przed) i czy to czas kliknięcia w odpowiednią klatkę
aneti
nie wiem jak jest z czymś tak abstrakcyjnym jak domena internetowa... u mnie kiedyś sprzedający też odstąpił od umowy uzasadniając że towar uległ… [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
Endorfiny - szczęście [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
masakra, właśnie weszłam spytać jak wyegzekwować zwrot kasy, wtopiłam ponad 500 zeta :wstyd: [zobacz wypowiedź w wątku]
aneti
michalr napisał(a): Witam Jak to jest z tym zapraszaniem znajomych. Otóż brakuje mi do pewnej nagrody 21 pkt. Zaprosiłem więc dwóch znajomych i czekamy już 3… [zobacz wypowiedź w wątku]