Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
klaudaa
Posty na forum: 683
Z nami od: 29.05.2009
Punkty karne: 0/5
wino przeprosinowe i bomboniera spora z ofeminin. [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
paczka-sprzataczka po m-cu od wyslania danych. [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
Frama napisał(a):przelew 1 tyś - świąteczna gotówka
klaudaa
Jedna osoba sie pochwaliła portfelem z III etapu Soraya do kogos jeszcze dwonili???? [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
majonez napisał(a):Ja też lubuskie i nie mam 0/6 :suchy: ja tez czekam z lubuskiego maja czas do 31.12,.2015 tak komus odpisali. [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
shadow6668x napisał(a):rękawica Lubella PP2x rekawice a mialy byc trzy (razem zglaszalam i w jednym terminie gratulacje tez tak ktos mial?) [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
sabinka71 napisał(a):icotynato napisał(a):Czy wszyscy juz Luxus z Biedry dostali? bo ja wciąż czekam, nie wiem czy pisac do Nich czy czekać?Ja czekam na 4 zestawy ja tez czekam [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
plecak firmowy nike adidas lub puma reebok ma ktos?do szkoły na podręczniki.Kupie lub wymienie. [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
kurpianka napisał(a):lola.lola napisał(a):klaudaa napisał(a):co do konkursu Faktoria win: Szanowni Państwo,ponownie, wszystkie osoby, które nie otrzymały jeszcze wina bardzo proszę o kontakt bezpośredni na… [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
co do konkursu Faktoria win: Szanowni Państwo,ponownie, wszystkie osoby, które nie otrzymały jeszcze wina bardzo proszę o kontakt bezpośredni na… [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
ilonaaa93 napisał(a):Bardzo zaległe winko z Faktorii tez z 9.10 wygrana:) [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
kody do CC [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
biletow kodow do CC [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
makarony, probki bandi [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
a jak ktos wina z Faktorii nie dostał to tu info: http://blurppp.com/blog/jakie-wino-lubisz-test-smaku-faktorii-win-konkurs/#comment-56636 [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
Rimmel testowanie podkladu plus mascara gratis:)) [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
szukam kto sprzeda lub wymieni pojemnik na makę z szymanowskiej??? [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
moj wynik obstawiony w konkursie o pizze:))ale i tak mnie ubiegli:) [zobacz wypowiedź w wątku]
klaudaa
asiunia260 napisał(a):Może pomoże ktoś ustrzelić wino? Nie wiem już co mam napisać żeby chociaż jedno dali
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
klaudaa
marzennia111 napisał(a):anika81 napisał(a):Kupiłam dziś cif na konkurs z biedronki patrze w domu a tam opis na paragonie "mleczko Green700ml" co zrobić w takiej sytuacji?Idź do sklepu i… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.