Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
lilithbb
Posty na forum: 380
Z nami od: 07.10.2009
Punkty karne: 0/5
Ja lata temu na bierzmowanie dostałam kasetę Spice Girls :D :D [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Współczuję ci tego porodu. Ależ mi narobiłyście smaka na fasolkę ... uwielbiam... [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
benasia napisał(a): też mam swoje malinki przy nowym domku w zeszłym roku pierwsze owoce jedliśmy a w tym roku powinno być wiecej. Mam nadzieje ze czereśnie mi się tam… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Tak 3 CC powinna być ostatnia - zwłaszcza że dwie miałam poprzeczne a teraz pionową. Więcej dzieci nie planuję :D Co do bólu mi porodowy wydawał… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Koleżanka miała taki problem z ułożeniem i doświadczona położna poleciła jej leżenie z uniesioną miednicą np z nogami wyżej i poduszką pod pupą -… [zobacz wypowiedź w wątku]
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
lilithbb
A co to za paputki? Ja kupiłam dziś Werci i miała je 2 minuty na nogach
lilithbb
Ja zawsze kupowałam na all bo masowo dla 2 pociech - wychodziło taniej niż na promocjach :D [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
A moje pociechy wymalowały mi wczoraj szafę, na szczęście od środka :P [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
I rozwiązał się problem kalendarza - po prostu miałam zablokowany przez Adblock
lilithbb
Dziękuję za pomoc tylko mam jeszcze jedno i chyba bardzo głupie pytanie. Gdzie jest ten kalendarz? Bo siedze już pół godzinie na stronie i go nie… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Można zobaczyć tak jak na poprzednim forum listę wszystkich dodanych dzisiaj konkursów czy tylko te ostatnie na głównej? [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Ostatnio czytałam 2 część Małego Księcia - taka książka do myślenia
lilithbb
Fajnie się muszą mieć ludzie bez wyrzutów sumienia O_o
lilithbb
Niedawno szłam drogą i marzyłam, żeby tak znaleźć portfel bo mi kasy brakuje! Och co ja bym za to kupiła! Następnego dnia przechodzę obok sklepu a… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
I dlatego lubię kupować używane :D Wercia dostała pod choinke nowe spodnie, założyła je dwa razy i ma dziure na pupie a materiał zmienił się w… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
agusia147 napisał(a): benasia napisał(a): może emilka i agusia źle trafilyście - ja gdy kupowałam malemu fakt od rozmiaru 74 w smyku aż do teraz ma kolejne rozmiary tam kupione to zawsze… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
Wtedy może być za późno :D Znieczulenie dają zwykle do pewnego momentu
lilithbb
malutka456 napisał(a): kalisto1986 napisał(a): ja brałam laptopa :P malutka456 powiedz mi kochana co sądzisz o znieczuleniu przy porodzie ? Bo już mam rozdwojenie jaździ i sama nie wiem czego… [zobacz wypowiedź w wątku]
lilithbb
agusia147 napisał(a): Jabłka też były ok w poprzedniej ciąży, tylko musiały być twarde, słodkie i z lodówki
lilithbb
Ale bym zjadła takie chruściki... :P :P [zobacz wypowiedź w wątku]