Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
bobilcia
Posty na forum: 552
Z nami od: 09.02.2009
Punkty karne: 0/5
wyprawka szkolna z Reala Kamis-Opek [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
roxana napisał(a): mandaryna4 napisał(a): Miło nam powitać Cię w kampanii Eucerin DermoPurifyer. Szykujemy dla Ciebie Paczkę Ambasadorki. Spodziewaj się przesyłki w dniach 23-30… [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
szminka z Meybeline nr 530 Bielenda Nivea DHL przywiózł nagrodę wyróznienie z FB Moja droga do szkoły [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
wczoraj odebrałam kieliszki z Żołądkowej [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
Działa. Dziękuję [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
wczoraj szklanka z Warki [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
szklanka z warki odebrałam płyn micelarny z Rossmanna i wymieniłam tusz do rzęs w Sephorze [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
herbata z herbapolu dla karmiących matek za ankietę.... pp, list zwykły płyn do soczewek z FB [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
A mnie dziś wkurzyło niesamowicie, że ludzie przychodzą na 2dniowe wesele a dają w kopercie 20zł :wsciekly: [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
niestety i ja do Was dołączam, Misja zero, wakacje zero :rozpacz: [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
ksiązka COCO z Prekursorki pasta, szczoteczka i nić ELGYDIUM [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
Kodzik z Kubusia MSI96RYKXE [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
ogromna paczka produktów Nestle z konka gazetowego [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
piłeczka plażowa z FB [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
próbka szamponu Pirolam kosmetyki Ziaja książka Kill Grill 2 z canal+(nawet nie wiedziałam, że wygrałam) tarka do parmezanu [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
rossnet, chcę wysłać odpowiedź na Naturellę a tu strona nie chce mi się otworzyć :wsciekly: [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
DHL dostarczył kosmetyki Baifem z domzdrowia:) [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
emanuela24 napisał(a): wkurza mnie pogoda - ile może padać ?? :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: co za pogoda - ja rozumiem tydzień deszczu ok - przecież roślinki… [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
beata28 napisał(a): DPD przywiózł zestaw plazowy z Wakacji na lajcie , wygrany z rezerwy. i ja dostałam z rezerwy zestaw + kubek termiczny [zobacz wypowiedź w wątku]
bobilcia
Kosmetyki Pantene z Naturella-kurier GLS [zobacz wypowiedź w wątku]