Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
kurlandzki
Posty na forum: 926
Z nami od: 01.03.2008
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
http://www.streetcom.pl/language/pl-PL/Ankietaopieluszkachdlaznajomych?code=58254777-FAA4-48DA-A6CD-9136728DBE18
agamaty
Posty na forum: 2883
Z nami od: 13.01.2009
Ech... chyba nie bede testerką
iaziaz
Posty na forum: 2839
Z nami od: 19.03.2009
pieluszki do testowania -dzienny zapas(wybor zalezy od odpowiedzi jakich sie udzielli)
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!
Gość
mnie jak zwykle olali, no ale przynajmniej krok do przodu, ze ankiete przyslali. Co trzeba w tych ankietach zaznaczac, zeby się zakwalifikowac do kampanii? Ze się uzywa czy nie? Ze się słucha rad znajomych czy nie?
Ech... chyba nie bede testerką
Pisze sie zwyczajnie prawde-chyba ze zalezy Ci tylko na tym by cos dostac do testowania a odpowiedzi bierzesz z kosmosu. Do kampanii weszły osoby ktore zaznaczyly ze uzywaly i ze nie uzywały - w koncu to chyba jakies nowe chyba pieluszki wiec znaczenia to nie miało wiekszego - potrzebowali pewnie jakas il osob ktore uzywaly juz pampersa i jakas il ktorzy nie uzywali.
Gość
u mnie ankieta o przyprawach
Ja to samo:)
i u mnie też to samo
ja tez mialam przyprawy, ale pozniej cisza, u was tez? czy byla jakas reakcja?
sanu
Posty na forum: 181
Z nami od: 01.07.2008
Gość
Wkoncu Streetcom dał mi jakąś ankietę.
sandra1
Posty na forum: 117
Z nami od: 10.11.2007
Gość
luimig
Posty na forum: 436
Z nami od: 03.01.2009
Konkursy dodane: 2
Konkursy są po to by się zrelaksować zwłaszcza, że można tak spełniać te mniejsze i te większe marzenia
The sky is the limit
sandra1
Posty na forum: 117
Z nami od: 10.11.2007
lolaxpx
Posty na forum: 55
Z nami od: 26.10.2009
Ekspercie,
W związku ze zmianami kapitałowymi w grupie Streetcom, prosimy Cię o wysłanie drogą pocztową nowego oświadczenia ze zgodą na przetwarzanie danych wrażliwych dla Streetcom Polska sp. z o.o. Tylko w ten sposób możesz zapewnić sobie pełną aktywację konta i możliwość udziału we wszystkich kampaniach.
Gość
czy dostał ktoś z was taki komunikat na streetcomie?
Ekspercie,
W związku ze zmianami kapitałowymi w grupie Streetcom, prosimy Cię o wysłanie drogą pocztową nowego oświadczenia ze zgodą na przetwarzanie danych wrażliwych dla Streetcom Polska sp. z o.o. Tylko w ten sposób możesz zapewnić sobie pełną aktywację konta i możliwość udziału we wszystkich kampaniach.
ja mam,ale nie wiem czy wysłać
kajeczka
Posty na forum: 2053
Z nami od: 24.08.2006
Konkursy dodane: 8
"Cieszmy się z małych rzeczy, bo..."
Gość
u mnie tylko o paleniu ankieta.
i u mnie
Gość
Ja dostałem.. obym się załapał..
baseda
Posty na forum: 112
Z nami od: 27.08.2009
u mnie ankieta o budyniach (a wśród różnych marek-Danonki
)
Też byłam zdziwiona, że nie widziałam budyniu o takiej nazwie w sklepie
Gość
ankieta o budyniach i ankieta o paleniu
i u mnie, może w końcu załapię się do kampanii...
mlasta
Posty na forum: 140
Z nami od: 06.11.2008
Gość
ankieta o budyniach i ankieta o paleniu
i u mnie