Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Gość
powiedzcie mi ile ma się czasu na napisanie raportów do kampanii?
raporty piszesz PO KAŻDEJ ROZMOWIE
Polecam zapoznanie się z elemenatrzem, tu odnośnik do pisania raportów: http://www.street.../Elementarz/Raporty/
Ale nie musi byc to bezposrednio po niej
yetko
Posty na forum: 109
Z nami od: 06.05.2009
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Gość
katrin22
Posty na forum: 5808
Z nami od: 20.07.2006
Gość
Gość
Słabo to słabo powiedziane
, sama probuje zlokalizowac przesyłke ale nic z tego
ja też nie moge otworzyc stronki ze śledzeniem przesyłki
skorpionka82
Posty na forum: 665
Z nami od: 31.07.2006
Wam też strona siódemki chodzi tak słabo?
słabo? WCALE
Gość
Polecam zapoznanie się z elemenatrzem, tu odnośnik do pisania raportów: http://www.street.../Elementarz/Raporty/
dziękuję ślicznie za odpowiedzi
skorpionka82
no jasne, ale lepiej żeby to było np. dzień, dwa po a nie wszystkie zbiorczo na koniec kampanii
Gość
słabo? WCALE
mi w końcu weszła na IE, ale wyskoczyło brak wiadomości o danej przesyłce
katrin22
Posty na forum: 5808
Z nami od: 20.07.2006
słabo? WCALE
U mnie to samo teraz
skorpionka82
słabo? WCALE
i mnie ;/
Gość
Gość
A co jest w paczce jesli mozna wiedziec? Mam nadzieje probki sa a nie tzreba zamawiac bo potem czesc nie dochodzi i z czego tu raportowac:(
Gość
Usługa trackingu jest chwilowo niedostępna. Za utrudnienia przepraszamy.
A co jest w paczce jesli mozna wiedziec? Mam nadzieje probki sa a nie tzreba zamawiac bo potem czesc nie dochodzi i z czego tu raportowac:(
nie wiem bo do mnie jeszcze nie dojechała, ale w dziś dotarła... ktoś pisał
Gość
jedna paczka pampersow.. probek brak dla znajomych.. i zadnego info o zamawianiu przez internet tez nie znalazlam na ulotce..w elementarzu tez nie doczytalam
Gość
jedna paczka pampersow.. probek brak dla znajomych.. i zadnego info o zamawianiu przez internet tez nie znalazlam na ulotce..w elementarzu tez nie doczytalam
dzięki za info
Gość
Gość
skorpionka82
Czyli bez probek ? No to sie nazywa testowanie ... ja mam moze z 2 znajomych ktorych maluchy nosza rozmiar jaki zamówiłam.
taaaa żenada!