Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
majchrowski
Posty na forum: 530
Z nami od: 08.07.2008
Punkty karne: 1/5
Konkursy dodane: 0
proszę o wrzucenie buteleczki
kaczord
Posty na forum: 144
Z nami od: 24.03.2010
Punkty karne: 0/5
Gość
Czy z papierosów, te małe ankietki - im więcej wypełnionych tym lepiej ?
I czy oni to jakoś weryfikują ? Tzn. czy dzwonią potem do tych osób itp. ?
To moja pierwsza kampania dlatego pytam
napisali, ze dla najaktywnijeszych upominki.. na FB jakos w oczy mi sie rzucilo ( posrod licznych linkow wojakow
Gość
Gość
Czy ktoś wie czy mogę wysłać dwa oświadczenia ze Streetcom w jednym liście?
Tak, można. Wiem z własnego doświadczenia:)
katrin22
Posty na forum: 5808
Z nami od: 20.07.2006
http://skrzynkawojaka.pl/4e79eabee3705//
poprosze o buteleczke
wrzucona
Gość
sanu
Posty na forum: 181
Z nami od: 01.07.2008
bardzo proszę o wrzucenie buteleczki:-) chętnie się odwdięczę
Gość
Gość
prosze o buteleczkę
Gość
Wiem że trzeba wypełnić i odesłać te ich ankiety ale co w wypadku kiedy moja testerka była kobieta po 50-tce, ktora nie ma telefonu. Wypełnić jej dane i nic tam nie wpisać czy to juz się nie będzie liczyć:/
Pytam bo raport z przeprowadzenia z nia rozmowy wysłalam.
Gość
Gość
chmurka
Posty na forum: 369
Z nami od: 06.11.2009
potwierdzenie afresu do kubusia
Gość
potwierdzenie afresu do kubusia
za 2 tygodnie bedziemy mialy gwarancje.....chybva
kurlandzki
Posty na forum: 926
Z nami od: 01.03.2008
Gość
Gość
karkocka
Posty na forum: 2471
Z nami od: 16.01.2009
Konkursy dodane: 14
W jakim wieku macie dzieciaki ze testujecie Acidolac czy Vitamarin ?
mój synek ma 7 lat i testujemy tylko Kubusia
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość