Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Posty na forum: 4520
Z nami od: 01.11.2010
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Od niedawna działa nowy portal dla testerek: http://samplecity.pl/ Załapałam się na akcje testowania szwajcarskich dermokosmetyków i makaronów. Teraz czekam na kolejne. Trzeba się tylko zarejestrować, uzupełnić kwestionariusz i otrzymuję się darmowe próbki, a na koniec wypełnia się ankietę oceniającą dany produkt.
dobra reklama nie jest zla
Ale z czym tu do ludzi
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość
Potwierdź udział w kampanii i poznaj ich potrójną, skoncentrowaną moc piorącą!
Formularz do potwierdzenia adresu znajdziesz w Strefie Eksperta na www.streetcom.pl.
O fakcie zakwalifikowania się do akcji poinformujemy Cię wkrótce!
UWAGA: Potwierdzenie adresu nie jest jednoznaczne z faktem zakwalifikowania się do kampanii.
Gość
kampanie mieli w tamtym roku a moze to powtórka wiec gratuluje:)
ashley878
Posty na forum: 2216
Z nami od: 09.10.2009
karkocka
Posty na forum: 2470
Z nami od: 16.01.2009
Konkursy dodane: 13
Masz niepowtarzalną szansę przetestowania nowych produktów z linii L’Oréal Paris Revitalift Laser X3.
Potwierdź jeszcze dzisiaj udział w kampanii i poznaj właściwości nowych produktów L’Oréal Paris.
oby sie udało
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
madzia34
Posty na forum: 1687
Z nami od: 23.11.2005
Konkursy dodane: 6
a u mnie :
Masz niepowtarzalną szansę przetestowania nowych produktów z linii L’Oréal Paris Revitalift Laser X3.
Potwierdź jeszcze dzisiaj udział w kampanii i poznaj właściwości nowych produktów L’Oréal Paris.
oby sie udało
mam to samo:)
koper
Posty na forum: 2223
Z nami od: 20.03.2011
Konkursy dodane: 5
karkocka
Posty na forum: 2470
Z nami od: 16.01.2009
Konkursy dodane: 13
Serdecznie gratulujemy zakwalifikowania się do nowej kampanii
i dołączenia do grona osób, które otrzymają Paczkę Ambasadorki L’Oréal Paris!
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
madzia34
Posty na forum: 1687
Z nami od: 23.11.2005
Konkursy dodane: 6
Witamy w kampanii L’Oréal Paris i Streetcom!
Serdecznie gratulujemy zakwalifikowania się do nowej kampanii
i dołączenia do grona osób, które otrzymają Paczkę Ambasadorki L’Oréal Paris!
mam i ja:)
Gość
plocia
Posty na forum: 783
Z nami od: 11.01.2008
własnie meila dosytałam Masz niepowtarzalną szansę przetestowania nowych kapsułek piorących Ariel Power!
Potwierdź udział w kampanii i poznaj ich potrójną, skoncentrowaną moc piorącą!
Formularz do potwierdzenia adresu znajdziesz w Strefie Eksperta na www.streetcom.pl.
O fakcie zakwalifikowania się do akcji poinformujemy Cię wkrótce!
UWAGA: Potwierdzenie adresu nie jest jednoznaczne z faktem zakwalifikowania się do kampanii.
też miałam, oby się udało
Gram gram i czasami wygrywam
)
dochaaa
Posty na forum: 1146
Z nami od: 16.12.2011
a ja mam chyba bana u nich
od roku nic a wcześniej prawie każda kampanie miałam
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
monikar
Posty na forum: 2477
Z nami od: 04.06.2007
iwona0103
Posty na forum: 1139
Z nami od: 04.11.2008
Konkursy dodane: 3
Czy jest jakiś sposób aby zostać aktywnym testerem na streetcom? Jestem tam zarejestrowana od 2-3 lat i brałam udział w jednej, jedynej kampanii dotyczącej męskich żeli pod prysznic. Żadnych ankiet, pustka do tej pory...
ja jestem chyba dłużej zarejestrowana, a też miałam tylko Axe... czyli średnio na tym teście skorzystałam
Gość
Czy jest jakiś sposób aby zostać aktywnym testerem na streetcom? Jestem tam zarejestrowana od 2-3 lat i brałam udział w jednej, jedynej kampanii dotyczącej męskich żeli pod prysznic. Żadnych ankiet, pustka do tej pory...
Nie ma. Trzeba po prostu spelniac kryteria ustalone przez firmy, ktore daja produkty do testow, np. Zupy winiary beda skierowane do pan w wieku 25-50 ze srednich miast i wsi a startery play do osob w wieku 15-39 z duzych miast. Przyklady podaje na slepo ale tak to sie odbywa. Dodatkowo jest szereg innych kryteriow, czasem wazne jest tez prowadzenie bloga ale samo to raczej nie decyduje o testowaniu produktow. Niby teraz ma byc mozliwosc wykupienia kampanii za punkty ale poki co ejst to owiane tajemnica i chyba nikt jeszcze nie korzystal z tego
Gość
ja jestem tam od ponad 3 lat i uwaga! - żadnej kampanii do tej pory...
edzia21
Posty na forum: 7565
Z nami od: 27.03.2011
Ja mam zaznaczone wyksztalcenie wyższe i statut, że kaski starczy mi na wszytko + mogę zaoszczedzic - zadnej ankiety od 2 lat nic null. Dla sprawdzenia z ciekowaości założyłam fikcyjne konto, gdzie dałam, że mam wykształcenie podstawowe, kasy nie starczy mi na podstawowe wydatki - i co? Ankieta na drugi dzień od zalozenia! (odnosnie napojów) polewa
"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie..."
agusia147
Posty na forum: 4520
Z nami od: 01.11.2010
podzielę się z Wami moim doświadczeniem dotyczącym streetcom
Ja mam zaznaczone wyksztalcenie wyższe i statut, że kaski starczy mi na wszytko + mogę zaoszczedzic - zadnej ankiety od 2 lat nic null. Dla sprawdzenia z ciekowaości założyłam fikcyjne konto, gdzie dałam, że mam wykształcenie podstawowe, kasy nie starczy mi na podstawowe wydatki - i co? Ankieta na drugi dzień od zalozenia! (odnosnie napojów) polewa
Może wspierają biednych
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
delfinka101
Posty na forum: 4029
Z nami od: 08.06.2009
Właśnie odebrałam paczkę Loreal od kuriera.Krem na dzień,serumi...aż 100 próbek do rozdania i chyba tyle samo ulotek.
klaryska
Posty na forum: 289
Z nami od: 20.12.2009