Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Gość
są jeszcze dwa odkurzacze więc, jeśli ktoś ma prawie 5000, to zawsze może odkurzacz sobie wziąć. Lepszy rydz, niż...
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
constanza
Posty na forum: 410
Z nami od: 23.07.2014
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
są jeszcze dwa odkurzacze więc, jeśli ktoś ma prawie 5000, to zawsze może odkurzacz sobie wziąć. Lepszy rydz, niż...
Gość
brylka
Posty na forum: 258
Z nami od: 16.11.2012
Gość
Gość
erychta00
Posty na forum: 441
Z nami od: 11.12.2014
budryska
Posty na forum: 627
Z nami od: 08.09.2011
Co śmieszne - zorientowałam się, że wylicytowałam, bo jak już w końcu zaczęło mi dobrze działać, to obok produktów pojawiła sie informacja "już licytowałeś"
Lubię konkursy - szkoda, że tak rzadko spotykam się z wzajemnością
erychta00
A ja się przekonałam, że to nie kwestia szybkiego internetu, tylko szczęścia. Udało mi się wylicytować czajnik, chociaż miałam dostęp tylko do bardzo wolnej sieci. Muliło i co chwila pokazywał się błąd, nawet strona wyświetlała się w wersji uproszczonej - czyli z ograniczoną grafiką i "spisem" w słupku. Ale jakimś cudem czajnik jest.
Co śmieszne - zorientowałam się, że wylicytowałam, bo jak już w końcu zaczęło mi dobrze działać, to obok produktów pojawiła sie informacja "już licytowałeś"
ondine
Posty na forum: 1596
Z nami od: 09.02.2012
ksantypa
Posty na forum: 5166
Z nami od: 11.09.2005
Konkursy dodane: 16
A ja mam pytanie. Co oznacza zapis "(po odesłaniu wcześniej poprawnie wypełnionego protokołu przekazania nagrody)"?
Zakupy dla kobiety są jak lekarstwo... a na zdrowiu się nie oszczędza
hogata1179
Posty na forum: 127
Z nami od: 27.07.2011
za to ja jak mi się też" odwiesił błąd strony 303 " po dobrych kilku minutach trwających wieczność wzięłam co jeszcze było... bo nie wiadomo co będzie po Nowym Roku... czyli trafiłam trymer do brody a tak bardzo chciałam żelazko
erychta00
A ja mam pytanie. Co oznacza zapis "(po odesłaniu wcześniej poprawnie wypełnionego protokołu przekazania nagrody)"?
blackana
Posty na forum: 180
Z nami od: 20.05.2015
A ja jestem taaka cenzura że zapomniałam o licytacji
A może będzie lepiej? Gdy wszystko z siebie dasz
klaudia011
Posty na forum: 1057
Z nami od: 11.08.2009
Powinni zrobić porządek ze stroną.
Ja mam bardzo szybki internet ,a zostałam w tyle z powodu braku możliwości logowania .
" Klaudio bardzo przepraszamy za utrudnienia, ale spowolnione funkcjonowanie strony było spowodowane przez użytkowników, którzy
poprzez automatyczne odświeżanie wpłynęli na obciążenie serwera. Z
naszej strony wszystko działało prawidłowo i staramy się jak najszybciej
wyjaśnić sprawę. Pozdrawiamy!"
i jeszcze jeden cytat
" Marzeno, Anno, tak jak już wspomnieliśmy, strona była przeciążona, ze względu na
nieuczciwe praktyki niektórych użytkowników platformy. Już zajmujemy
się wyjaśnianiem sprawy. Pozdrawiamy!"
lilithbb
Posty na forum: 381
Z nami od: 07.10.2009
Gość
ksantypa
Posty na forum: 5166
Z nami od: 11.09.2005
Konkursy dodane: 16
A ja głupia nawet nie wiedziałam, że automatyczne odświeżanie jest możliwe i stukałam w klawisz jak dzięcioł
Gość
klaudia011
Posty na forum: 1057
Z nami od: 11.08.2009
cytuję
" Niestety, przebieg wczorajszej aukcji został zakłócony przez nieuczciwe działania
niektórych uczestników. Obecnie badamy sprawę i wyciągniemy w stosunku
do tych osób konsekwencje. W związku z zaistniałą sytuacją zorganizujemy
dodatkową aukcję w najbliższym terminie - w styczniu 2016. O
szczegółach będziemy informować mailem."