Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Mysia
Posty na forum: 1181
Z nami od: 23.05.2014
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 4
Claudia77
Posty na forum: 1603
Z nami od: 19.05.2014
Konkursy dodane: 5
wkurza mnie, ze wlasnie dostalam sms ze mam sobie odebrac przesylke kurierska (a maz byl dzisiaj w domu), kurierom po prostu d...sie nie che ruszyc pod dany adres, lepiej wszystko wziac i wrzycic do jednego wora do punktu odbioru
misiamarysia
Posty na forum: 460
Z nami od: 02.01.2018
Konkursy dodane: 2
wkurza mnie, ze wlasnie dostalam sms ze mam sobie odebrac przesylke kurierska (a maz byl dzisiaj w domu), kurierom po prostu d...sie nie che ruszyc pod dany adres, lepiej wszystko wziac i wrzycic do jednego wora do punktu odbioru
isiulka
Posty na forum: 2968
Z nami od: 28.05.2006
Konkursy dodane: 1
Opowiem Wam jedna historię:
kiedyś w autobusie jechał facet (ok 40stki) z dwójką dzieci. Dzieci krzyczały, biegały, śmiały się, bił- totalny huragan, a ojciec totalnie na to nie reagował. Godzina była taka, że każdy wracał z pracy i nikomu się nie chciało słuchać tego darcia, więc jeden z pasażerów nie wytrzymał i mówi, do faceta, żeby "uciszył swoje dzieci bo on to zaraz zrobi".
A ten mu odpowiedział: bardzo Pana przepraszam, właśnie wracamy ze szpitala gdzie przed godziną zmarła ich matka, dzieci jeszcze nie wiedzą i nie mam sił, i zaczął płakać.
Po prostu chcę przekazać, abyście się wykazywali odrobinę większa empatią i zrozumieniem, zwłaszcza w ten świąteczny czas.
Też się dałam ponieść i wiem, że czasami emocje biorą górę, ale po co się denerwować?
kermit
Posty na forum: 659
Z nami od: 06.02.2017
Konkursy dodane: 0
idąc tym tokiem myślenia powinnam sama sobie skasować towary w sklepie (uprzednio rozładowując je z tira), zrobić sobie (sama) zastrzyk w przychodni, poprowadzić tramwaj, obciąć sobie włosy w salonie fryzjerskim własnoręcznie itp. itd. Bo przecież jak mam akurat wolne to nie mam prawa wymagać by ludzie, którym za daną usługę zapłaciłam ją wykonali... Tak?
mama-l-k-m
Posty na forum: 163
Z nami od: 11.09.2018
Konkursy dodane: 2
wkurza mnie że przez niedoczytanie regulaminu z konkursu nivea nie wygrałam walizki dla mojego fana myszki miki bo matka puściła zgłoszenie znowu na siebie a miesiąc temu wygrałam ręcznik. Jakby ktoś chciał pomóc chętnie przyjmę wskazówki bo mam ostatnią szansę do końca roku..
androm
Posty na forum: 1099
Z nami od: 09.02.2006
Konkursy dodane: 3
...Fejs mnie zablokował za jakiś donos jakoby zestaw do stylizacji włosów naruszał przepisy o ...sprzedawaniu przedmiotów niebezpiecznych i zagrażających życiu, militariów, wojskowych itp.
Przecież wiadomo od zarania dziejów, że wszelkiej maści terroryści kamuflują swój wygląd na potęgę
wygląda na to, ze automat blokuje, nikt tego nie czyta:)
lola.lola
Posty na forum: 823
Z nami od: 07.11.2012
Kilka dni temu zamówiłam prezent dla swojej siostry. Jest to poduszka wypełniona łuską gryki - moja siostra dużo o niej mówiła, myślała nad zakupem ale koszt (200 zł) wydawał jej się za duży więc sobie odpuściła. Dlatego postanowiłam podarować jej ją pod choinkę. Ku mojemu zdziwieniu kurier dostarczył przesyłkę wczoraj (sobota) i niestety to ona ją odebrała bo mnie nie było w domu. Paczka wręczona jej do rąk wygląda dokładnie tak jak na powyższym zdjęciu.
Tym oto sposobem nie będzie miała w święta żadnej niespodzianki bo pierwsze co rzuca się w oczy to wielkie logo firmy. Wkurza mnie takie pakowanie przesyłek - każdy od razu wie co jest w środku. Ponadto bezpośrednio na pudełku są naklejone informacje o adresacie + naklejka żeby paczką nie rzucać.
Próba odklejenia skończyła się fatalnie bo połowa została. Co ciekawe na stronie producenta poduszek mamy wyraźny zapis:
Produkty umieszczamy w kartonach wykonanych w 100% z makulatury. Kartony są eleganckie i świetnie nadają się jako opakowanie na prezent bez konieczności kupna dodatkowych, ozdobnych pudełek."
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
zaczytana-pola
Posty na forum: 9444
Z nami od: 24.03.2009
Konkursy dodane: 14
iszhara
Posty na forum: 2279
Z nami od: 05.03.2007
Konkursy dodane: 13
sendit.pl
Od wczoraj nie można wygenerować etykiet adresowych. Chciałam naszykować paczki, żeby jutro mąż je przekazał kurierowi i nic z tego.
Mam nadzieję że wkrótce naprawią problem.
Marzenia się spełniają...
zaczytana-pola
Posty na forum: 9444
Z nami od: 24.03.2009
Konkursy dodane: 14
sendit.pl
Od wczoraj nie można wygenerować etykiet adresowych. Chciałam naszykować paczki, żeby jutro mąż je przekazał kurierowi i nic z tego.
Mam nadzieję że wkrótce naprawią problem.
moskala22
Posty na forum: 1492
Z nami od: 04.07.2011
Konkursy dodane: 4
Kilka dni temu zamówiłam prezent dla swojej siostry. Jest to poduszka wypełniona łuską gryki - moja siostra dużo o niej mówiła, myślała nad zakupem ale koszt (200 zł) wydawał jej się za duży więc sobie odpuściła. Dlatego postanowiłam podarować jej ją pod choinkę. Ku mojemu zdziwieniu kurier dostarczył przesyłkę wczoraj (sobota) i niestety to ona ją odebrała bo mnie nie było w domu. Paczka wręczona jej do rąk wygląda dokładnie tak jak na powyższym zdjęciu.
Tym oto sposobem nie będzie miała w święta żadnej niespodzianki bo pierwsze co rzuca się w oczy to wielkie logo firmy. Wkurza mnie takie pakowanie przesyłek - każdy od razu wie co jest w środku. Ponadto bezpośrednio na pudełku są naklejone informacje o adresacie + naklejka żeby paczką nie rzucać.
Próba odklejenia skończyła się fatalnie bo połowa została. Co ciekawe na stronie producenta poduszek mamy wyraźny zapis:
Produkty umieszczamy w kartonach wykonanych w 100% z makulatury. Kartony są eleganckie i świetnie nadają się jako opakowanie na prezent bez konieczności kupna dodatkowych, ozdobnych pudełek."
g***
biedronka1233
Posty na forum: 7
Z nami od: 15.10.2018
cudaczek121
Posty na forum: 4989
Z nami od: 28.02.2006
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
isiulka
Posty na forum: 2968
Z nami od: 28.05.2006
Konkursy dodane: 1
szkoda ze niespodzianki nie będzie ale siostra na pewno tak czy siak się ucieszy. Ewentualnie jak nic nie mówiła to kup jej jakaś drobnostkę typu skarpetki, zapakuj i daj na pierwszy strzał a na końcu wyskocz z poduszka
lola.lola
Posty na forum: 823
Z nami od: 07.11.2012
Jejku,zanim doczytałam Twój wpis do końca, to sobie wyobraziłam,że zamiast tej poduszki wypełnionej łuską gryki, przysłali Ci te kapcie wmawiając,że to jest właśnie ten zamówiony produkt
szkoda ze niespodzianki nie będzie ale siostra na pewno tak czy siak się ucieszy. Ewentualnie jak nic nie mówiła to kup jej jakaś drobnostkę typu skarpetki, zapakuj i daj na pierwszy strzał a na końcu wyskocz z poduszka
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
monnikk
Posty na forum: 372
Z nami od: 26.08.2015
Konkursy dodane: 6
Tak też zrobiłam lecz mimo to troszkę mi smutno, że już wie jaki będzie "główny prezent" :
Poza tym, super kapcie
nanajka81
Posty na forum: 1237
Z nami od: 15.06.2005
Konkursy dodane: 9
zezowaty_kot
Posty na forum: 1750
Z nami od: 28.11.2013
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
malenka
Posty na forum: 403
Z nami od: 20.01.2013
Wkurza mnie W.Kruk. Miały być świąteczne prezenty a jest zmiana terminu dostawy na 3 stycznia i cisza w eterze. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów, jedynie na fb pocieszyli nas tekstem "zrobimy wszystko co w naszej mocy, ale...". A zamówienie złożyliśmy tydzień temu żeby właśnie zdarzyć na święta