Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Posty na forum: 6621
Z nami od: 25.05.2008
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 6
dostałam wiadomośc że paczka czeka na mnie w paczomacie więc biegnę do niego szczęsliwa bo byłam dosłownie 5 minut drogi od niego. Odbieram paczkę, zgłaszam do loterii i dostaję powiadomienie o losie w grze o skuter. Myslę sobie że chyba sie pomylili bo przecież powinnam mieć los w grze o auto. Sprawdzam godzinę umieszczenia paczki w paczkomacie i okazuje sie że powiadomienie o możliwości odbioru paczki dostałam 3 godziny po jej umieszczeniu w paczkomacie.
Paczka umieszczona w paczkomacie 11:56
SMS o umieszczeniu: 13:19
Odebrana: 14:10
E-mail o odbiorze: 16:39
:/ a do tego do dziś nie mogę zagrać na paczkę odebraną w ubiegłą środę 2 godziny po umieszczeniu, bo do tej pory jest info w systemie że nie odebrana jest
wchodzą na rynek azjatycki, święta za pasem, to im się chrzani wszystko
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
monia0303
Posty na forum: 255
Z nami od: 05.08.2019
Punkty karne: 2/5
Konkursy dodane: 3
dostałam wiadomośc że paczka czeka na mnie w paczomacie więc biegnę do niego szczęsliwa bo byłam dosłownie 5 minut drogi od niego. Odbieram paczkę, zgłaszam do loterii i dostaję powiadomienie o losie w grze o skuter. Myslę sobie że chyba sie pomylili bo przecież powinnam mieć los w grze o auto. Sprawdzam godzinę umieszczenia paczki w paczkomacie i okazuje sie że powiadomienie o możliwości odbioru paczki dostałam 3 godziny po jej umieszczeniu w paczkomacie.
Paczka umieszczona w paczkomacie 11:56
SMS o umieszczeniu: 13:19
Odebrana: 14:10
E-mail o odbiorze: 16:39
:/ a do tego do dziś nie mogę zagrać na paczkę odebraną w ubiegłą środę 2 godziny po umieszczeniu, bo do tej pory jest info w systemie że nie odebrana jest
wchodzą na rynek azjatycki, święta za pasem, to im się chrzani wszystko
mama-l-k-m
Posty na forum: 570
Z nami od: 11.09.2018
Nawet nie mam chęci zgłaszać paragony do konkurów a już się uzbierało bo tyle dni przez ten wirus nie grałam..
joan
Posty na forum: 15141
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 10
Ja odebrałam paczkę jak tylko kurier odjechał czyli w jakieś 2 min po włożeniu do paczkomatu. I wiecie co? nawet audiobooka nie wygrałam
Bo nagrody natychmiastowe przyznawane są na zasadzie BRAMEK i nie zależą od czasu odebrania przesyłki, a od momentu rejestracji Twojego zgłoszenia -> nie wstrzeliłaś się w bramkę wypełniając formularz.
sks900
Posty na forum: 140
Z nami od: 16.11.2018
Konkursy dodane: 0
Wkurza mnie wirus
Syn w sobotę się z nim męczył, córka w poniedziałek, wczoraj mąż a dziś mnie zaczyna głowa boleć i słaba jestem. Firany na parterze wczoraj poprałam, dziś czekają na prasowanie i myślałam że jak córka będzie miała drzemkę to ten temat ogarnę a teraz tylko czekam 12 aby się z nią na te 2h położyć bo chłopaki dziś wróciły do przedszkola.
Nawet nie mam chęci zgłaszać paragony do konkurów a już się uzbierało bo tyle dni przez ten wirus nie grałam..
FBbeata7
Posty na forum: 159
Z nami od: 09.07.2017
Wkurza mnie wirus
Syn w sobotę się z nim męczył, córka w poniedziałek, wczoraj mąż a dziś mnie zaczyna głowa boleć i słaba jestem. Firany na parterze wczoraj poprałam, dziś czekają na prasowanie i myślałam że jak córka będzie miała drzemkę to ten temat ogarnę a teraz tylko czekam 12 aby się z nią na te 2h położyć bo chłopaki dziś wróciły do przedszkola.
FBbeata7
Posty na forum: 159
Z nami od: 09.07.2017
Ja odebrałam paczkę jak tylko kurier odjechał czyli w jakieś 2 min po włożeniu do paczkomatu. I wiecie co? nawet audiobooka nie wygrałam
Bo nagrody natychmiastowe przyznawane są na zasadzie BRAMEK i nie zależą od czasu odebrania przesyłki, a od momentu rejestracji Twojego zgłoszenia -> nie wstrzeliłaś się w bramkę wypełniając formularz.
mama-l-k-m
Posty na forum: 570
Z nami od: 11.09.2018
Ostatnio znajoma wyszła z córką ze szpitala po zapaleniu płuc, spotykam ją na drugi dzień w Biedronce - córka siedzi w wózku je bułkę gdzie dotykała brudny wózek tą bułką
anialistopad
Posty na forum: 10070
Z nami od: 06.07.2009
Konkursy dodane: 1
www.zabawkikrasnala.pl
prosiaczek
Posty na forum: 1194
Z nami od: 29.06.2018
Konkursy dodane: 1
wkurza mnie ze od dlugiego czasu cos dopiero wpadlo sloik z milki a paragon wcielo. przeszukane i zero ... niech to szlag
ktos poratuje co zrobic w tum przypadku czy pomoze jakas info z Carrefour jakas kopia?
CHRUM!
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
patyk
Posty na forum: 212
Z nami od: 25.07.2017
A tak to wchodząc na dyskusję zanim się doczytam do czegoś konkretnego to najpierw muszę przebrnąć przez milion cytowanych wypowiedzi i tekstów w stylu "o tak tak ja też czekam na bon..."
joan
No to chyba nikt nie wygra, skoro nie podaje się numeru telefonu, a e-mail.
Wkurza mnie, że chyba tylko ja czytam regulaminy konkursów / loterii, nawet organizatorom się nie chce
barszcz
Posty na forum: 1796
Z nami od: 22.03.2010
Konkursy dodane: 11
Organizator zamierza poinformować laureatów podczas rozmowy telefonicznej oraz wysyłając smsa.
Wkurza mnie, że chyba tylko ja czytam regulaminy konkursów / loterii, nawet organizatorom się nie chce
synk
Posty na forum: 687
Z nami od: 29.12.2012
Punkty karne: 1/5
Organizator zamierza poinformować laureatów podczas rozmowy telefonicznej oraz wysyłając smsa.
Liczenie do 10 jest problemem wśród pracowników agencji
fioleczka
Posty na forum: 30
Z nami od: 27.09.2018
Punkty karne: 1/5
Nawet słoika z milki nie wygrałam nie wspomnę już o nivea z c4 i złamanym obcasie w bucie. Dzień pełen porażek normalnie
Heniek też nie mam pojęcia na jakie życzenia oczekuje, a może coś źle robię
nanajka81
Posty na forum: 1739
Z nami od: 15.06.2005
Konkursy dodane: 5
moskala22
Posty na forum: 1883
Z nami od: 04.07.2011
Konkursy dodane: 4
Zapraszam do rejestracji:
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
lubie-konkursy
Posty na forum: 12
Z nami od: 21.04.2010
joan
w ostatnim czasie na kilka paczek inpostu w ani jedną bramkę nie trafiłam - może im się już nagrody skończyły?
Raczej nie, bo to bramki - po prostu coraz więcej ludzi gra, bo automatycznie pojawia się info o loterii, każdy odbiorca paczki jest nim bombardowany. A będzie coraz gorzej, bo Polacy zaczną robić zakupy na Mikołaja / Boże Narodzenie
alan84
Posty na forum: 961
Z nami od: 09.04.2017