Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dorota19791
Ty juz wiesz....
Gość: nutelka1
Gość: marielu
nie wiem co ty bierzesz bruce , ale przedawkowałaś
Gość: farmerka
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Dziękuję Maybelline,bo dzięki temu,że do kogoś dotarła nagroda żyję
Codzienny klik
Gość: tedance
kalisto - Tobie kobieto to chyba dopiero w przyszłym życiu będę miała okazję zrewanżować się za to wszystko...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tedance
Ilekroć ja się wypowiadam, to zawsze Ci się literki na ekranie zamazują, więc już Cię nie słucham
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no bo bełkoczesz coś tam i normalnie bardzo cięzko to rozczytać
w temacie dziękuje ślicznie taaga20 za zlitowanie się nad biedną inwalidką
Gość: taaga20
haha dobra indwalidka ... trzeba było tyle przy kasie nie stać i ludzi nie denerwować ...
a ja dziękuję kalisto za miłą przejażdżkę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: taaga20
no to podziękujmy tej pani kasjerce za uprzejmość, zrozumienie i dobry humor
Gość: erikakr
sisia za kubek z hbo który mam nadzieję niedługo dotrze. Płytki dziś wysłałam.
A największe podziękowania dla
olunka za ekspresową wpłatę pieniążków.
Docenienie przystępnej ceny i miłym kontakcie.
I za zaufania - nie musiałam wystawiać na allegro.
Mam nadzieję, że perfumy się podobają.
dziękuję wam!
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co tam bezrękawnik
olunka
Postów 8458
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
bardzo mi sie podobają, juz nimi pachnę
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: bruce
tradycyjnie: dla cb656 za wszystko, czyli: wsio
oraz dla polec za przypomnienie mi powiedzonek regionalnych oraz moich ukochanych bohaterów z ksiąg Papcia Chmiela...
Gość: leilani
Dziękuję bardzo!
Gość: bruce
cała przyjemność po mojej stronie!
Gość: polec
Bruce jesteś niemożliwa, polecam się na przyszłość ;D... wpadnij mam sporo tych komiksów na szafie, a ostatnio mąż wywlekł z piwnicy Kajko i kokosza ;D