Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: estrella
30 000 z caprio
ludzka_istota
Postów 4173
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastrzezony dzwonili z czymś o tej porze do kogoś?
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakiś bank wydzwania z tego numeru, ja przed świętami odebrałam i powiedziałam ,że nie mam czasu rozmawiać to dzisiaj znów 2 razy mnie atakowali
Gość: wsciekly
pewnie kaskę z kawki wyczuli i tera Cie atakują
Gość: becia1973
Gość: ewachem
Makro Adrenaline Mountain Dew
kacieryna82
Postów 269
Data rejestracji 04.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba rower jest twój gratki
kacieryna82
Postów 269
Data rejestracji 04.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uuuuuuu a to w takim razie nie mam zielonego pojęcia. Moze jednak chcą Ci podarować ten rower mimo ze nie brałaś w tym konku udziału, tak dla stałego klienta
sylzab2294
Postów 4510
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
,37?
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
agusiac87
Postów 1798
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie ok 13;40 mbank dzwonil
sylzab2294
Postów 4510
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dzieki to telefon konkursowy i musialam nie slyszec..moja siostra miala cesarke, wiec jeszcze jestem w szoku...
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie mówię o teściowej, teściu, rodzicach, rodzeństwie
Gość: anavaX
u mnie na play 16,46
Gość: basiulka12
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: marielu
Basiulka dary są fajne, nie wymagają wysiłku
ale to forum konkursowe , cała tajemnica tkwi w tym że bierzesz udział w konkursie - masz trochę szczęścia, ktoś cie doceni, zauważy twoją wypowiedź i dostajesz nagrodę , potem cieszysz sie z niej, czujesz się jak milion dolarów , emocje w tobie tańczą prawdziwe tango...
w tym cała rzecz
Większość z nas ma niewiele czasu, skrobie nocami miedzy zmianą pampersa, wycieraniem nosa i listą zakupów a ręczym praniem, krojeniem sałatki i obieraniem ziemniaków...
Nikt jednak nie traci nadziei na te pięć minut
poświęć więc i ty sama te pięć minut i zainwestuj w konkursy
Fakt, znajdziesz tu grono ludzi którzy pomogą, wesprą poratują - bezinteresownie
Ale i Ci bezinteresowni są uważni, uczciwi i czujni - pomagają tym co i potrafią otworzyć się na innych ale tez nie są naiwni na hasło nie mam czasu nie otworzysz ich serc..
avatea
Postów 1346
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
e tam - masz u mnie ten pasztet:) z żurawiną:D
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
e no mam go już wirtualnie od miesiąca