Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
Ja przepraszam osoby ustawiające się za mną, że będzie trochę liczenia i szybciej może być w innej kasie
a jak trafię na kogoś upierdliwego, mam argument, że moja kasa i moja sprawa jak ją wydaję
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekolada Milka 100g, Ciastka Milka ChocoJaffa 128g/147g lub Kawę rozpuszczalną Maxwell House 100g.
http://www.eurosk...u/?idk=170&n_a=0
Dzisiaj znalazłam konkurs, ale produkty należało kupić do wczoraj, może ktoś ma paragon i brak weny
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aswiercinska
karkocka
Postów 3882
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-TESCO HM (Algida, Piłkarska promocja, Auto na błysk, Delekta)
-KAUFLAND (Bryza)
-ROSSMAN
-LIDL
PW
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: klaudiag19
Gość: bc14
colgate: str 8 http://www.e-lecl...?dir=2733&diri=2
Gość: mariolakal
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
nataszka
Postów 2786
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
nataszka
Postów 2786
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam pytanie -konkurs do dzisiaj tj.7.06....-choć zakupów w Kaufladzie już zrobić dziś nie można.
Gość: mariolakal
Trzeba było pisać wcześniej... Zrobiłabym zakup...
A w temacie: zrobię zakupy w sklepach, które mam w stopce...
delfinka101
Postów 5746
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zamówienia na jutro - PW
piwo carlsberg i konkurs winiary - grille gazowe
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0