Czy informują/ informowali?

monmoon

#7328844 Napisano: dzisiaj o 14:22:08
MDL napisał(a):

A czy informował Smolar z sąsiedzkiej loterii milki? Chodzi o nagrody tygodniowe, za ostatnie tygodnie grudnia. Nie widziałam ani jednego wpisu w MDW

Też jestem ciekawa
0 0

monmoon

#7328845 Napisano: dzisiaj o 14:22:51
A czy z konkursu Pepsi i Lays Kaufland Informowali już za wszystkie dni?
0 0

MDL

#7328847 Napisano: dzisiaj o 14:26:42
MDL napisał(a):

Yazpik napisał(a):

MDL napisał(a):

Yazpik napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

MDL napisał(a):

dziób_dziób1321 napisał(a):

Konkurs: Thyroset - opowiedz swoją historię. Mieli informować @ o wynikach do 14.01. Było rozwiązanie?

też jestem ciekawa....

I ja, i ja. Ale jak wszyscy są ciekawi, a nikt nic na razie nie wie, to dobry znak, bo wtedy raczej bym obstawiał, że wyników nie było emotka

Jutro rano mam umówione badanie w budynku obok. Zapytać? emotka

Oczywiście!  emotka  Ile zmarnowanego czasu i kliknięć na odświeżanie konkursowej strony nam oszczędzisz!  emotka

I jak? 🤭 A tak poważnie, nie odpisali mi na msg i widzę komentarze z zapytaniami o wyniki, ale odpowiedzi brak 🙂

A tak na poważnie, to szkoda, że nie podeszli do konkursu poważnie. Zawsze sobie człowiek odnotowuje datę, czeka, wydaje mu się, że jak jest konkret w regulaminie i na stronie, to będzie konkret z wynikami, a tu guzik. Czas mija, nikt nie reaguje, nikt nic nie ogłasza... Już zaczynam się obawiać, że ten konkurs to ściema. Wrzucą jakieś randomowe inicjały od czapy i tyle będzie z naszych nadziei... emotka

Oby tak nie było 😥 czekamy...osoby z Hashimoto na pewno tego nie lubią 😉🙄

Odpisali, że z uwagi na bardzo dużą ilość zgłoszeń, komisja w dniu dzisiejszym zakończyła pracę i w najbliższym czasie pojawią się wyniki 🙃
0 0

ktosiek1

#7328855 Napisano: dzisiaj o 14:48:14
Czy Milka DC tylko jedna wygrana na forum?

roksana2802

#7328885 Napisano: dzisiaj o 16:22:39
A ktoś wie czy Cetaphil informował?
Dziś mieli informować za pierwszy etap.
0 0

stalowiak1979

#7328900 Napisano: dzisiaj o 16:52:04
Zatecky Kaufland czy już informowali?
0 0

mietowa

#7328901 Napisano: dzisiaj o 16:54:13
stalowiak1979 napisał(a):