Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polarniczka
Co robisz przed wakacjami, by zadbać o bezpieczeństwo swojego domu?
Odpowiedź nagrodzona:
Tłumaczę swoim kwiatkom, że to tylko dwa tygodnie i to zbyt krótki czas, żeby od razu usychać z tęsknoty...Nigdy mi nie wierzą:-)
czy ja dobrze czytam ze zrozumieniem pytanie czy nie?
arabela79
Postów 1023
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polarniczka
być może to, ale kurcze mnie się wyświetla o bezpieczeństwie...
mundek2004
Postów 2513
Data rejestracji 04.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agicho
Postów 2976
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Sa dwa oddzielne konkursy :
1 o bezpieczeństwie :"Co robisz przed wakacjami, by zadbać o bezpieczeństwo swojego domu? - i tu wygrywa jedna osoba w tyg. wycieczkę
a 2. pytanie zmieniają w zależności i codziennie wybierają jedną odp. ,nagradzając zestawem walizek.
mirai
Postów 792
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ekuc2
wiecie co do czego to już doszło żeby Caritas wysyłał do Ziemi Świętej za obstawienie gdzie krowa zrobi placka ?!
aż brakuje mi słów aby wyrazić to co teraz myślę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
liczy się cel: Dochód z Konkursu zostanie przeznaczony na wspieranie ubogich uczniów i wyposażenie ich w podstawowe przybory stanowiące wyprawkę szkolną (zeszyty, bloki rysunkowe, mazaki itp.).
zaczytana-pola
Postów 11609
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ekuc2
ja rozumiem szczytny cel ale jednak forma nie bardzo mi odpowiada
jak dla krowie odchody nie pasują ani do Caritasu ani do Ziemi Świętej ani do dzieci potrzebujących
vickichelm
Postów 2596
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oooooo masakra ja mam to w dup...
tam trzeba coś wykupować chyba ich posr...
wolę wspomóc osoby które tego potrzebują a nie płacić kase na caritas zresztą ten konkurs to chyba ktos szalony wymyślił pisząc lekkimi słowami
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: zwierzyniec
Vicki - ja mieszkam w pobliżu Caritasu i czasem korzystamy z szybkich badań krwi, cukru, cholesterolu - mają ambulatorium, przed rozpoczęciem kariery politycznej przyjmowała tam pacjentów p. Kluzik Rostkowska. Prowadzą przedszkole ale nadmiarowe zabawki itp. noszę nie do nich, a do domu samotnej matki. Mierzi mnie jak z Caritasu wychodzą babska z wnuczkami starszymi od najmłodszych dzieci
Po wypadku mąż jak tylko stanął na nogi to natychmiast oddał leki p/zakrzepowe i kule - następnego dnia trafiły do naprawdę potrzebujących
A te krowie placki? Dla mnie przebój sezonu
Gość: polaanka12
ladyinred
Postów 2526
Data rejestracji 22.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostalam chyba automatycznie, jak pokazla sie napis gratulujemy weszlam na pocztę i juz był
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie głosuję na facebooku
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sądzimy, że nie. Chyba, że całkowicie ominęły forum.
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kamilara84
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane