Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: vilemo
podłączam się, byłam na stronie, ale nie mogę znaleźć regulaminu
ewka656
Postów 639
Data rejestracji 23.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wpisz w google konkurs wielkanocny winiary
Gość: anielka
Gość: nocti
Zgłoszenie reklamacyjne należy wysłać listem poleconym za potwierdzeniem odbioru na adres Organizatora z dopiskiem Reklamacja ZAWSZE OLŚNIEWAJ¡CA Z PALETTE”. Reklamacja powinna zawierać: imię, nazwisko, dokładny adres uczestnika, jak również wskazanie przyczyny reklamacji i określonego zachowania się przez Organizatora. Do reklamacji Uczestnik powinien dołączyć własnoręcznie podpisane oświadczenie o następującej treści: „Wyrażam zgodę na wykorzystanie przez Albedo Marketing sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, ul. Tatrzańska 8, 60-413 Poznań moich danych osobowych wyłącznie w celu przeprowadzenia postępowania reklamacyjnego związanego z Konkursem pod nazwą ZAWSZE OLŚNIEWAJ¡CA Z PALETTE. Zapoznałem się z regulaminem Konkursu i wyrażam zgodę na jego treść zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U.2002.101.926 (z późn. zmianami).
udało się
http://www.winiar...anoc_winiary_www.pdf
dziś dopiero miała się zebrać komisja, więc jeszcze to potrwa
Gość: furbo
początek zdania jest traktowany przez system jak prefiks
Gość: chasia
Ja wysyłałam bez początku zdania i mam zwrotke
linka132
Postów 396
Data rejestracji 24.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieprwda wysłałąm bez poczatku zdania i dostałam zwrotke
Gość: cb656Old
Ja wysłałem PEŁNE zdanie zaczynające się od Na dobry początek dnia..., a nie samo dokończenie.
Gość: furbo
u mnie na wysłane z początkiem - zwrotka jest. Bez początku - zwrotki nie ma.
Gość: pawel1615
Gość: pawel1615
wysłałem jeszcze raz i teraz przyjelo...
ewelka1979
Postów 714
Data rejestracji 27.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 1089
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie,powiadamiają tylko szczęśliwychlaureatów
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
ewelka1979
Postów 714
Data rejestracji 27.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anielka
bianco