Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szym111
Postów 150
Data rejestracji 07.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.2012na...egulamin_loterii.pdf
Gość: bloblebla2
Gość: kotmarian
rozumiem, że na piłkę wystarczy przesłać TYLKO sms z danymi i już:) TAK?? proszę o inf.
Gość: marlenkalw
No właśnie trzeba odesłać paragon
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
napisałam do nich @ i dzwoniłam ,ale pracuja tylko do 17 wiec rozmawiałam z ochroniarzem,widze ze kazdy dostał tylko 1 sms,ja odesłałam dane to napisali ze dziekuja i ze moje zgłoszenie bierze udział w losowaniu-bajzel maja i tyle
madzia34
Postów 1740
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
teraz tak samo dostałam,tylko ciekawe jaki paragon konkretnie??
mam ich sporo:)
Uczestnik jest zobowiązany przedstawić
Organizatorowi, według jego wyboru, oryginał lub kopię paragonu zgodnego z danymi
podanymi w zwycięskim Zgłoszeniu, a w przypadku, kiedy uczestnik dokonał więcej niŜ
jednego Zgłoszenia równieŜ oryginały lub kopie pozostałych paragonów stanowiących
podstawy jego wszystkich Zgłoszeń.
to jest żądanie wysłania paragonu ten sms zwrotny??
i jak im to wysłać? z jakąś karteczką tak?
ale zgłoszenia wysłane przez www chyba dostają powiadomienie mailem
madzia34
Postów 1740
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
czyli njutro rano trzeba do nich zadzwonic i zapytac konkretnie
w przeciwnym razie za cholere nie wiem ktory paragon wyslac.
To ja wyślę lepiej dwa paragony jeden z sms-a drugi z www
Gość: azych2
Trzeba będzie popytać tych którzy wygrali piłki w dwóch poprzednich losowaniach.
leelee
Postów 896
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 1089
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oryginał wszystkich zgłoszonych paragonów oraz kartkę z tymi samymi danymi i nr telefonu podanymi w zwrotnym sms po informacji o wygranej.wszystko trzeba puścić:
REDMOBILE SP Z O.O. UL.RYMKIEWICZA 19,01-644 WARSZAWA
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
Dzięki wielkie! Rozumiem, że oświadczenie jest tylko na nagrodę pieniężną?
Gość: bc14
Ja myślałam, że na adres:
Open and Partners
02-672 Warszawa
ul. Domaniewskiej 39