Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: siwy28
i tu sie mylisz bo kierowniczka aster-olsztyn powiedziała mi że osobiście wysłała kupony pocztą....
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się nazywa sumienne podejście do sprawy
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczka155
Zawołaj milionera
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O co chodzi z tym milionerem bo nie kumam?
kasiach
Postów 189
Data rejestracji 30.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
milioner zachęcał, żeby pisać reklamacje do palette
To ten gość co nawoływał do pisania reklamacji w związku z konkursem palette. Pomysł ok, ale czasami przerażały mnie jego posty-czyt. ich długość
Co do wiosny lokalnej, w moim bomi przez cały okres trwania konkursu nie było żadnej urny..
nataszka
Postów 2786
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
ja z braku urny w sklepie również..a to dzisiaj powiadamiają? Myślałam, że dopiero w przyszłym tygodniu. Wszystko mi się pokićkało .
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej sobie daruję
Bardziej chodziło mi o to, że mocno nieprofesjonalnie zorganizowany i zdecydowanie zniechęcający do dalszych podejść...
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj jest wybór zwycięzcy i od dziś mają chyba 2 dni na powiadomienie. Z tego co pamietam, ostatnio zaczęli powiadamiać tego samego dnia, a skończyli chyba następnego. Chociaż tu mocno było wymieszane z powiadamianiem z lokalnej wersji, więc mogę się nieco mylić (jeśli chodzi o 2 dni).
A poza tym masz rację, lokalne konkursy to porażka.
nataszka
Postów 2786
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wieczorkiem juz miałam telefon w dniu wybierania
cudaczek121
Postów 6778
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
A mógłbyś mi podać ten link do strony z kuponem-ponoć można go wydrukować z netu
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: siwy28
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co za błyskawiczna Agencja. Szkoda że tak dali ...z lokalnymi
nataszka
Postów 2786
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczymy jak dziś będzie....???
Gość: pawel1615
Wiem, że kilka osób wysyłało wcześniej, więc chyba można
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki, to jak do piątku się nie doczekam telefonu, to wyślę
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...