Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#5217354 Napisano: 02.06.2012 05:08:08
loczeq napisał(a):

iva napisał(a):

ja dzisiaj kupiłam 2xturek z tym że są to dwa opakowania razem złączone jakaś promocja jest 40% drugi gratis.. fakt faktem dosyć tanio wyszło bo za dwa 6zł płaciłam a na paragonie później widziałam była adnotacja 1xTurek.. czy taki paragon nadaje się do gry?

liczy sie to co masz na paragonie - czyli paragon nadaje sie co najwyzej na skup makulatury ;]

tak też myślałam emotka
Dzięki za info emotka
jeszcze niecały kilogram makulatury i będzie z 10gr emotka
0 0

karolkas

#5217361 Napisano: 02.06.2012 05:13:47
iva napisał(a):

ja dzisiaj kupiłam 2xturek z tym że są to dwa opakowania razem złączone jakaś promocja jest 40% drugi gratis.. fakt faktem dosyć tanio wyszło bo za dwa 6zł płaciłam a na paragonie później widziałam była adnotacja 1xTurek.. czy taki paragon nadaje się do gry?

niekoniecznie, zalezy to pewno od organizatora konkursu. Ja kiedyś na timotei kupilam zestaw złożony z dwóch produktow, na paragonie miałam jedną pozycję. Trzeba było kupić dwa produkty, dwa produkty miałam, ale pozycja jedna na paragonie. Opisałam wszystko w liście do organizatorów, zalączyłam tą opaskę co produkty były złączone i mi uznali. Kalosze przysłali.
0 0

notta

#5217367 Napisano: 02.06.2012 05:18:49
karolkas napisał(a):

iva napisał(a):

niekoniecznie, zalezy to pewno od organizatora konkursu. Ja kiedyś na timotei kupilam zestaw złożony z dwóch produktow, na paragonie miałam jedną pozycję. Trzeba było kupić dwa produkty, dwa produkty miałam, ale pozycja jedna na paragonie. Opisałam wszystko w liście do organizatorów, zalączyłam tą opaskę co produkty były złączone i mi uznali. Kalosze przysłali.

oo to może wyślę do nich zapytanie w tej sprawie emotka
0 0

rkvi

#5217432 Napisano: 02.06.2012 06:25:37
anula790 napisał(a):

Czy są jeszcze kubki z Maxwell House?

Dziś rano jeszcze były
0 0

milkaaa13

#5217454 Napisano: 02.06.2012 06:49:07
iva napisał(a):

karolkas napisał(a):

iva napisał(a):

oo to może wyślę do nich zapytanie w tej sprawie emotka

ups a mi w taki sposob kaloszy nie przysłali
0 0

bartula

#5217457 Napisano: 02.06.2012 06:53:07
cb656 napisał(a):

bartula napisał(a):

...liczył się tutaj pomysł, jak w większości wygranych głównych, rymować każdy potrafi a chodzi o coś więcej emotka
Gratuluję skoro mówicie że to z forum

A jakby NIE z forum, to już ma mniejsze znaczenie, że pomysł dobry? emotka emotka
Dziwny jest ten świat... tylko znajomości się liczą... emotka

O kurcze, faktycznie się czepiasz, dopiero teraz zauważyłam emotka Oczywiście że mi chodziło o to, że skoro z forum to może przeczyta moje szczere gratulacje. Nawet nie wiem jaki nick.
No ale dzisiaj i tak mi nic nie popsuje humoru emotka
Jeszcze raz gratuluje i tym z forum i tym spoza... emotka
0 0

ania1234

#5217470 Napisano: 02.06.2012 07:00:12
iva321 napisał(a):

Są dodatkowe wyniki z Palette.

A mnie zaraz szlag trafi! Właśnie przeczytałam wszystkie dodatkowe hasła I laptopa wygrała pani moim hasłem z zeszłorocznego konkursu, gdzie wygrałam jedną z głównych nagród!!!!! Hasło rozni się tylko nazwą produktu!
Ku*** to teraz trzeba się liczyć, że nasze hasła z Palette będą w tysiącach innych konkursów!!!!

emotka emotka emotka
0 0

folle

#5217480 Napisano: 02.06.2012 07:07:14
Aniu, to w takim razie nadal masz prawo do utwory, jeśli nie zrzekłaś się praw autorskich, w związku z czym mogłabyś dochodzić od tej osoby wynagrodzenie za korzystanie, np. w wysokości równowartości laptopa. Najpierw jednak, napisz reklamacje wraz z dowodami listem polecony za potwierdzaniem odbioru do organizatora i walcz o swoje prawa! ;]
0 0

Gość: kamila10001

#5217935 Napisano: 03.06.2012 09:49:09
Nie wydaje się Wam dziwne ze strony organizatora oczywiście że teraz tak dużo osób wygrywa z tic taka ? A wcześniej nie? Taka zbieżność?
0 0

Gość: kotmarian

#5217948 Napisano: 03.06.2012 10:00:41
Normalne, dopiero teraz hurtem wypuścili z magazynów TE pudełka, żeby wczesniej takie łosie jak ja nakupowały 30 pudełek pustych wkurzając sie ze nic nie ma... pewnie im ladnie sprzedaz poszla w górę, teraz w 4pakach tic tacow z biedronki są 3 nagrody w 1 czteropaku;/
0 0

#5217950 Napisano: 03.06.2012 10:03:23
kotmarian napisał(a):

Normalne, dopiero teraz hurtem wypuścili z magazynów TE pudełka, żeby wczesniej takie łosie jak ja nakupowały 30 pudełek pustych wkurzając sie ze nic nie ma... pewnie im ladnie sprzedaz poszla w górę, teraz w 4pakach tic tacow z biedronki są 3 nagrody w 1 czteropaku;/
Ja wczesniej chyba 5 i tez nic, trzeba teraz próbować

0 0

radosna

#5217953 Napisano: 03.06.2012 10:04:08
ania1234 napisał(a):

iva321 napisał(a):

A mnie zaraz szlag trafi! Właśnie przeczytałam wszystkie dodatkowe hasła I laptopa wygrała pani moim hasłem z zeszłorocznego konkursu, gdzie wygrałam jedną z głównych nagród!!!!! Hasło rozni się tylko nazwą produktu!
Ku*** to teraz trzeba się liczyć, że nasze hasła z Palette będą w tysiącach innych konkursów!!!!

emotka emotka emotka

Dlatego bardzo nie lubię, gdy są podawane zwycięskie prace, bo potem roi się od plagiatów. W Twoim przypadku wykorzystano całe hasło, a ile jest takich prac, gdzie robi się zlepki wcześniej gdzieś opublikowanych wypowiedzi, to my nawet o tym nie wiemy. Na Twoim miejscu napisałabym do organizatora konkursu, trzeba tępić plagiaty.
0 0

ismena

#5217958 Napisano: 03.06.2012 10:06:46
kotmarian napisał(a):

ja w czteropaku z Biedronki miałam 4 pudła emotka
0 0

#5217959 Napisano: 03.06.2012 10:07:41
ismena napisał(a):

kotmarian napisał(a):

A w mojej Biedronce wogóle nie ma tych promocyjnych
0 0

Gość: gosia16

#5217960 Napisano: 03.06.2012 10:08:41
kamila10001 napisał(a):

ismena napisał(a):

kotmarian napisał(a):

A w mojej Biedronce wogóle nie ma tych promocyjnych

ja też miałam 4 pudła
0 0

notta

#5217976 Napisano: 03.06.2012 10:27:27
teraz mi się przypomniało że grzechotkę siostrze kupiłam na urodziny emotka . Muszę się zakraść do jej pokoju emotka
0 0

anus

#5218297 Napisano: 03.06.2012 02:15:17
ania1234 napisał(a):

iva321 napisał(a):

emotka emotka emotka

Aniu, właśnie jedno hasło wydało mi się skądś znajome, teraz już wiem skąd emotka
0 0

radosna

#5218300 Napisano: 03.06.2012 02:18:04
anus napisał(a):

ania1234 napisał(a):

iva321 napisał(a):

emotka emotka emotka

Aniu, właśnie jedno hasło wydało mi się skądś znajome, teraz już wiem skąd emotka

Napisz, które to hasło. Tym samym napiętnujemy zwycięzcę.
0 0

gregory

#5218319 Napisano: 03.06.2012 02:30:23
radosna napisał(a):

anus napisał(a):

ania1234 napisał(a):

iva321 napisał(a):

emotka emotka emotka

Napisz, które to hasło. Tym samym napiętnujemy zwycięzcę.

REKLAMUJ. inaczej zawsze znajdą się nieuczciwi.
0 0

ania1234

#5218527 Napisano: 03.06.2012 05:19:52
Jutro dzwonię gdzie się da, bo tak tego na pewno nie zostawię!!! emotka
0 0