Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8824
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tak też myślałam
Dzięki za info
jeszcze niecały kilogram makulatury i będzie z 10gr
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niekoniecznie, zalezy to pewno od organizatora konkursu. Ja kiedyś na timotei kupilam zestaw złożony z dwóch produktow, na paragonie miałam jedną pozycję. Trzeba było kupić dwa produkty, dwa produkty miałam, ale pozycja jedna na paragonie. Opisałam wszystko w liście do organizatorów, zalączyłam tą opaskę co produkty były złączone i mi uznali. Kalosze przysłali.
-------------------
-------------------
notta
Postów 8824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
oo to może wyślę do nich zapytanie w tej sprawie
rkvi
Postów 973
Data rejestracji 20.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś rano jeszcze były
milkaaa13
Postów 691
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurcze, faktycznie się czepiasz, dopiero teraz zauważyłam
No ale dzisiaj i tak mi nic nie popsuje humoru
Jeszcze raz gratuluje i tym z forum i tym spoza...
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie zaraz szlag trafi! Właśnie przeczytałam wszystkie dodatkowe hasła I laptopa wygrała pani moim hasłem z zeszłorocznego konkursu, gdzie wygrałam jedną z głównych nagród!!!!! Hasło rozni się tylko nazwą produktu!
Ku*** to teraz trzeba się liczyć, że nasze hasła z Palette będą w tysiącach innych konkursów!!!!
folle
Postów 72
Data rejestracji 28.04.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kamila10001
Gość: kotmarian
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dlatego bardzo nie lubię, gdy są podawane zwycięskie prace, bo potem roi się od plagiatów. W Twoim przypadku wykorzystano całe hasło, a ile jest takich prac, gdzie robi się zlepki wcześniej gdzieś opublikowanych wypowiedzi, to my nawet o tym nie wiemy. Na Twoim miejscu napisałabym do organizatora konkursu, trzeba tępić plagiaty.
Jestem radosna jak wiosna!
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w czteropaku z Biedronki miałam 4 pudła
A w mojej Biedronce wogóle nie ma tych promocyjnych
Gość: gosia16
ja też miałam 4 pudła
notta
Postów 8824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
anus
Postów 2039
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aniu, właśnie jedno hasło wydało mi się skądś znajome, teraz już wiem skąd
Everything that kills me makes me feel alive...
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Napisz, które to hasło. Tym samym napiętnujemy zwycięzcę.
gregory
Postów 1005
Data rejestracji 12.12.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
REKLAMUJ. inaczej zawsze znajdą się nieuczciwi.
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane