Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: kamila10001

#5273123 Napisano: 04.07.2012 04:21:05
warka.facebook@gmail.com o tutaj wyślij
0 0

Gość: marlenkalw

#5273128 Napisano: 04.07.2012 04:23:38
Dzięki wielkie kamila10001 emotka
0 0

Gość: marlenkalw

#5273130 Napisano: 04.07.2012 04:25:35
kamila10001 napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

dostałam maila z warki poda ktoś co i gdzie mam im napisać/wysłać?

Naprawdę nikt nie pomoże? emotka

Ja wysłałam skan dowodu, oczywiście widoczne tylko imię, nazwisko i data urodzenia w odpowiedzi na ich meil

a ja maila dostałam z takiego adresu wykonanie@dohymnu.pl
0 0

Gość: argo

#5273346 Napisano: 04.07.2012 07:06:24
z mistrzowskiej promocji kauflandu wygral ktos koszulke carlsberga ? bo widze ze same pilki poszly emotka a powiem wam ze na miescie widzialem 2 osoby w ich koszulkach i byly nawet fajne emotka takie pilkarsie emotka tylko nie wiem czy to wlasnie te byly do wygrania...
0 0

Monika11

#5273348 Napisano: 04.07.2012 07:07:29
argo napisał(a):

z mistrzowskiej promocji kauflandu wygral ktos koszulke carlsberga ? bo widze ze same pilki poszly emotka a powiem wam ze na miescie widzialem 2 osoby w ich koszulkach i byly nawet fajne emotka takie pilkarsie emotka tylko nie wiem czy to wlasnie te byly do wygrania...

na 30 ponad sms-ków każdy trafiony i same piłki emotka
0 0

Gość: wraq

#5273353 Napisano: 04.07.2012 07:09:43
Monika11 napisał(a):

argo napisał(a):

Widocznie mało ludzi grało. A mnie ten konkurs ominął....
0 0

anus

#5273362 Napisano: 04.07.2012 07:14:45
Monika11 napisał(a):

argo napisał(a):

w wątku kauflandowskim ktoś napisał, że zgłoszeń do konkursu było mniej niż piłek, dlatego piłki zostaną wysłane wszystkim, którzy się zgłosili. Nie wiedzą jeszcze co zrobią z koszulkami - może dołożą do piłek, a może w ogóle nie zostaną nikomu przyznane. Musi zdecydować organizator...

0 0

Gość: qba1990

#5273492 Napisano: 04.07.2012 08:39:00
kto ocenia zgłoszenia w konkursie Intermarche i Nivea? nie wiem czy w zgłoszeniu nawiązywać do kosmetyków czy nie. pisaliście rymowanki czy coś sensownego?
0 0

maa

#5273621 Napisano: 04.07.2012 10:05:10
anus napisał(a):

Monika11 napisał(a):

argo napisał(a):

w wątku kauflandowskim ktoś napisał, że zgłoszeń do konkursu było mniej niż piłek, dlatego piłki zostaną wysłane wszystkim, którzy się zgłosili. Nie wiedzą jeszcze co zrobią z koszulkami - może dołożą do piłek, a może w ogóle nie zostaną nikomu przyznane. Musi zdecydować organizator...

fajnie by bylo dostac tez koszulke
0 0

notta

#5273673 Napisano: 05.07.2012 05:54:07
iva napisał(a):

monikar napisał(a):

iva napisał(a):

iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

A Top Secret jak? Niby poinformowani i nikt nie trafił?

http://www.facebo...wiata.Mody.TopSecret
tutaj się tylko jedna osoba chwaliła że w niedzielę miała informację że wygrała ale nie wiedziała co.

Ja wykopałam telefon do pana który się tym zajmuje ale coś nie odbiera. Mam taką cichą nadzieję, że dziś puszczą jakieś maile lub będą jeszcze dzwonić...

Daj znać jak się czegoś dowiesz emotka

Paszport Do Świata Mody Top Secret Może się pochwali na naszym facebooku emotka Tymczasem czekamy na dane Zwycięzców i scany paragonów, aby potwierdzić prawidłowość zgłoszeń. Jak już wszystkie osoby przyślą nam te dane, oficjalnie ogłosimy listę Zwycięzców emotka

szkoda emotka

jakoś nikt na forum się nie pochwalił...

może nikt nie chciał się chwalić ja czekam na oficjalne wyniki i zawsze jest nadzieja na rezerwę emotka

sprawdźcie swoje skrzynki mejlowe u mnie dzisiaj wiadomość o wygranej emotka
jeszcze nie wiem co emotka
0 0

maa

#5273674 Napisano: 05.07.2012 05:54:53
iva napisał(a):

iva napisał(a):

monikar napisał(a):

iva napisał(a):

iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

tutaj się tylko jedna osoba chwaliła że w niedzielę miała informację że wygrała ale nie wiedziała co.

Ja wykopałam telefon do pana który się tym zajmuje ale coś nie odbiera. Mam taką cichą nadzieję, że dziś puszczą jakieś maile lub będą jeszcze dzwonić...

Paszport Do Świata Mody Top Secret Może się pochwali na naszym facebooku emotka Tymczasem czekamy na dane Zwycięzców i scany paragonów, aby potwierdzić prawidłowość zgłoszeń. Jak już wszystkie osoby przyślą nam te dane, oficjalnie ogłosimy listę Zwycięzców emotka

szkoda emotka

może nikt nie chciał się chwalić ja czekam na oficjalne wyniki i zawsze jest nadzieja na rezerwę emotka

to widze ze tak z rana zaczeli dzialac:)
0 0

mgrzel

#5273817 Napisano: 05.07.2012 08:08:03
maa napisał(a):

iva napisał(a):

iva napisał(a):

monikar napisał(a):

iva napisał(a):

iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

szkoda emotka

to widze ze tak z rana zaczeli dzialac:)

A u mnie nic emotka Narobiłyście mi nadziei, szybko weszłam na pocztę a tam puuuuściutko... Jakoś to przeżyję, bo i tak pogodziłam sie już z tą porażką emotka
0 0

maa

#5273847 Napisano: 05.07.2012 08:27:08
coś dzisiaj cicho - po wczorajszym piłkoszale dzisiaj bez wyników jakoś tak spokojnie sie zrobilo
0 0

Monika11

#5273852 Napisano: 05.07.2012 08:29:05
maa napisał(a):

coś dzisiaj cicho - po wczorajszym piłkoszale dzisiaj bez wyników jakoś tak spokojnie sie zrobilo

to moze Real sypnie sms-kami tez piłki ale nie repliki emotka
0 0

aurorcia

#5273854 Napisano: 05.07.2012 08:29:54
Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):

A to też Graf prowadził?
0 0

maa

#5273857 Napisano: 05.07.2012 08:32:45
Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):

ile bylo pilek w tym realu?
0 0

aurorcia

#5273858 Napisano: 05.07.2012 08:34:08
maa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):

156 piłek i prowadził Graf
0 0

Gość: bc14

#5273860 Napisano: 05.07.2012 08:34:32
hmm co ciekawego sie teraz szykuje w konkursach?
0 0

ktosiu

#5273864 Napisano: 05.07.2012 08:40:16
bc14 napisał(a):

hmm co ciekawego sie teraz szykuje w konkursach?

To zapowiada się atrakcyjnie:
http://www.tesco..../19-tchibo/index.php
0 0

maa

#5273866 Napisano: 05.07.2012 08:42:30
aurorcia napisał(a):

maa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):

156 piłek i prowadził Graf

o to pewnie dzisiaj beda wyniki
a te pilki w realu to oryginalne? czy repliki?
0 0