Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mundek2004
Postów 2493
Data rejestracji 04.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7695
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie te piłki co latały po boisku na meczach( piłkarze nimi grali
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
aerdna
Postów 5249
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko, że na każdym meczu było z 10 piłek. Więc wcale nie musieli akurat tą grać. Brudnej nie przyślą, a certyfikatu pewnie nie dołączą
Gość: nocti
Wygląda na to, że meczowe czyli piłka z konkretnego meczu, którą grano lub która była do gry przygotowana.
O ile dobrze rozumuję
A najlepsze jest w tych wszystkich piłkach to... że np. gdy mają autograf to Cola nie raczy wystawić certyfikatu autentyczności podpisu ani nic.
Powiedzmy, że piłka ma wartość 100 zł.
Z podpisem i certyfikatem może być warta dużo, dużo więcej, a już jakby przekazać jakiejś fundacji na licytacje to wspaniała sprawa.
Piłka z podpisem, a bez certyfikatu... dla niektórych to po prostu pomazana piłka, bo równie dobrze ja ją mogłam podpisać
mundek2004
Postów 2493
Data rejestracji 04.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będziemy sie martwić jak wygramy
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie pamiątka po Euro2012 w Polsce bezcenna niewazne czy z certyfikatem autentycznosci czy nie. wazne ze ja wierze ze ona latala po boisku.
Gość: p0zi0mka94
aerdna
Postów 5249
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do dziś mają czas. Na forum nikt się nie chwalił.
Gość: wsciekly
ale jak idziesz po meczu po autograf tez nie masz certyfikatu
ciasssteczko
Postów 1371
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
hmm, wsciekly zawsze tak wszystkim wytyka, że powinni dostać karniaki za byle co, to ja pragnę zacytować regulamin forum:
§8
Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza naszej bazy
i proszę o linki do WSZYSTKICH tych konkursów w bazie albo o stosowne ukaranie wscieklego
Ale znajomi robią mi zdjęcie i mam to udokumentowane
Gość: wsciekly
mam cytowac Twój post pod co drugim wpisem w MDW
kij ma 2 końce
Gość: p0zi0mka94
Zglaszal się już ktoś z Was? Tam trzeba mieć bloga czy wystarczy konto na google?
Gość: qba1990
co to za konkurs?
Gość: rodos
W gazetce są szczegóły
http://www2.zabka...waga-super-ceny.html
targicola
Postów 1089
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uściślę Twój wpis.Na każdy mecz Euro 2012 przygotowanych było 25 piłek meczowych Adidas Tango 12,konkretnie oznaczonych nazwami i flagami zespół i opisanych data,godziną i miejscem gdzie odbywał się konkretny mecz.Osobiście widziałem takie piłeczki w Poznaniu.
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ten konkurs się juz nie zakonczył?
mirai
Postów 790
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anavaX