Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurczę, to ciekawa jestem jak z tą wymianą będzie
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: mariolakal
ja wysłałam całe 49 słów, ale ciężko było je zmieścić na tym kuponiku...
notta
Postów 8884
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja zmieściłam się 50 słowach, ale szło takim maczkiem że hoho.. boje się że się nie doczytają albo Pan który wklepywał to do komputera skrócił sobie troszeczkę
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: diabe
notta
Postów 8884
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Osobiście nie znosiłam kupony tylko tacie dałam. To on mi mówił że facet wpisywał to do komputera.
maryam
Postów 1756
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pawel1615
a kuponu to leżały luzem i mozna było brac ile sie chciało
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do komputera wpisywali nr abonenta, PESEL i inne dane. Na pewno nie treść hasła, bo ja przy podpisaniu umowy dostałam kupon, babka go wklepała i dopiero na drugi dzień go wrzucałam do urny
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
Kurde, ja nie wiem, czy miałam pieczątkę...
u mnie przystawił pieczątkę , tylko wcześniej poprosił @ na ten kod żeby przysłali
maryam
Postów 1756
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11591
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8884
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
co salon to inny obyczaj
może rzeczywiście u mnie tylko dane spisywał, zobaczymy przy wynikach czy gdzieś mój tekst się nie zdubluje
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11591
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Info do 30.11
Gość: bc14
zaczytana-pola
Postów 11591
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Laureaci Nagrody Dodatkowej I stopnia uiszczają opłaty za prowadzenie rachunku
oszczędnościowo-rozliczeniowego Invest Konto zgodnie z tabelą opłat i prowizji stosowaną przez
Invest Bank dostępną na
http://www.invest...estKonto_Lider,3947/
index.html chyba że Invest Bank postanowi zwolnić ich z całości lub części tych opłat.
Warunkiem skorzystania przez Laureata z Nagrody Dodatkowej I stopnia jest zawarcie przez
niego z Invest Bank umowy o prowadzenie rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego Invest
Konto LIDER w terminie do 30 dni roboczych od dnia powiadomienia o wygranej zgodnie z § VIII.
ust. 1. Umowę należy zawrzeć we wskazanym przez Organizatora miejscu odbioru nagrody,
Cyfrowy Polsat S.A.,
gdzie Laureat Konkursu otrzyma również pen drive’a. Otwarty rachunek oszczędnościowo
rozliczeniowy zostanie zasilony kwotą 50 PLN w terminie do 10 roboczych od dnia jego
otwarcia. Karta płatnicza stanowiąca część nagrody zostanie wysłana pocztą na podany przez
Laureata Konkursu adres korespondencyjny. W razie niedopełnienia warunków wskazanych
powyżej Laureat Konkursu traci prawo do nagrody z zastrzeżeniem ust. 5 poniżej. Obowiązujący
regulamin korzystania z rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego Invest Konto LIDER
dostępny jest w http://www.invest...estKonto_Lider,3947/
index.html