Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marcellka
https://www.facebook.com/avanti
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: merkana
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a widzisz
u mnie tradycyjnie
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze faktycznie, razem nie czekałyśmy
Konkurs się jeszcze nie skończył, głowa do góry
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ee ja co do tego konkursu nie mam zbyt wygórowanych oczekiwań, w poprzednim też kiepsko mi poszło i to się raczej nie zmieni
ale oczywiście grać będę
damiangoogle
Postów 124
Data rejestracji 07.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, jest taka baza:
www.google.com
notta
Postów 8884
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja korzystam z tej bazy
https://www.google.pl
Szczęśliwych paragonów życzę
|
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
Chyba, że jakimś cudem jeszcze w domu coś nieodebrane siedzi. Ale najlepsze hasło poszło z telefonu, co mam ze sobą.
Jakiś kijowy dzień. Z ITM też z rezerwą nie zadzwonili...
Żeby choć Biedronka jakimś ochłapem rzuciła.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
główne: avanti24 - dodaj do ulubionych
To kur*wa jakieś jaja chyba są
Gość: ir
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taa... ja też się smiałam, jak je wysyłałam i co?? trzeba było od razu w pierwszej minucie konkursu je wysłać, bo nagrodzili osobę, która PIERWSZA je zgłosiła
a NIGDZIE nie ma zapisu, że liczy się kolejność zgłoszeń w przypadku nadesłania tego samego hasła
fragles
Postów 1476
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
u mnie w rodzinie nie ma 2 osób na liście, nie odesłały danych, bo minęły te 24 h, a potem jak włączył p.Sławek łaskawie system to nie wiedziały. Dzwoniły, kazał odesłać paragon z dopiskiem o problemie i miał uznać. Oczywiście nie uznali paragonów, bo nie było sms-a z danymi. Teraz kręci, że było w wiadomości o wygranej WYRA¬NIE NAPISANE, ŻE NA ODESŁANIE DANYCH JEST 24 H. Po prostu beszczelny typ. Skończyło się na reklamacjach.
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie. I co w takim przypadku kiedy Ty i inne osoby wysłaliście to samo hasło, a ono wygrało? Nie ma chyba zapisu w regulaminie, że jak będą takie same hasła, to wygrywa pierwsze. Więc też powinnaś domagać się nagrody
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. gdyby to był ktoś inny i okazało się, że wysłał takie samo hasło jak nagrodzone, to też bym napisala parę słów na ten temat.. a tak?
wcześniej masa komentarzy a jak ja się zgłosiłam, że miałam takie samo hasło to ciszej się zrobiło ;/
wiem, hasło jest wyświechtane niesamowicie.. ale w końcu dla kogo jest regulamin? tylko dla nas czy dla komisji też?
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ir
Gość: rafi323raf
tak się oburzacie gdy nagradzają takie hasła a sami je wysyłacie?