Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pasikonik28
Postów 70
Data rejestracji 26.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję
nie głosuję na facebooku
Gość: jolcia12
jak sie nie dodzwonią do kogoś to wysyłają sms
saruto
Postów 428
Data rejestracji 18.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech do mnie tylko zadzwonią
kachakacha
Postów 1091
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dzwonią, tylko wysyłają @. Używałam polskich znaków, ale miałam problem, bo jak wciskałam "ą", to kasował się cały tekst.
onlyrybka
Postów 1387
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
miketyson
Postów 375
Data rejestracji 21.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy już coś wiadomo? Były wyniki czy nie bo już całkiem zglupialem...
anialistopad
Postów 14240
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też zgłupiałam , tu się niby chwala wygranymi , ale jakoś ich mało ,a Pani twierdzi, że nie rozsyłali .Nic z tego nie rozumiem
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: adamadam
i 3 dni na zawiadomienie, ale piszę z pamięci
marzena2210
Postów 484
Data rejestracji 26.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1386
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
manager marketingu sante raczej by nie wysyłał dla żartu maili o wygranej w loterii z firmowego konta
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2525
Data rejestracji 22.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że to Media Contact organizuje
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety też raczej tę opcję obstawiam... Te naklejki łatwo się odklejają z produktów, pewnie hurtownicy poszaleli. Z drugiej strony w Łowickim mleku też było dużo nagród a na forum może ze dwie. Echhhh... loterie...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2997
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
131 nagród..100 ksiazek, 30 kart, 1 głowna...i tylko 2 os tu wygrały? cos dziwnego..
darog
Postów 2997
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
wygrał wogóle ktos w nesvicie?
ciekaw jestem też treści maila z sante...piszą który kod wygrał? może ktoś kto wygrał zamieści ten tekst? fajnie by było
ciasssteczko
Postów 1386
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
gratulacje, rodzaj nagrody i info, że należy się spodziewać kolejnego maila z opisem procedury weryfikacyjnej, tego drugiego maila jeszcze nie przysłali
Gość: pawel1615
mia
Postów 17593
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 37
Trzeba wywalić polskie litery i puści.
Tej aplikacji czasem odbija.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
apoccalipsa
Postów 6462
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane