Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 767
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też chyba 10 - 12 wersów, dokładnie nie pamiętam i też na wesoło. Ogólnie cieszę się bardzo, bo wysłałam jedno zgłoszenie i piłeczka i torba wygrane
Gość: olenka12
mam do was pytanie, przeglądałam dzisiaj konkursy jakie są tu zamieszczone i wpadł mi w oko konkurs radia Gdańsk - zasady:krótko - trzeba wysłać smsem szyfr jaki jest podawany na antenie.
I teraz mam pytanie co do sposobu wyłaniania zwycięzców.W regulaminie piszą,że: Konkurs wygra 11 osób, które jako pierwsze poprawnie odpowiedzą na pytanie, z tym że tylko do pierwszej z nich trafi nagroda główna.
Słuchajcie, czy to przypadkiem nie jest loteria??Z tego co udało mi się wyczytać w Internecie na temat różnic konkurs-loteria (czytałam też różne interpretacje sądowe, a nie tylko wyjaśnienia agencji), to takie wyłanianie zwycięzców w ten sposób jest loterią. Co wy o tym myślicie?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: ekuc2
wg mnie to nie jest loteria skoro wygrywa 11 pierwszych a główną wygrywa najszybsza
a są też inne nagrody skoro nagradzanych jest 11 osób?
loteria byłaby wtedy jeśli spośród 20 losowana jest jedna i wygrywa np 18 zgłoszenia a nie pierwsze
loteria to jest - ale tylko dla uczestników bo się nie wie czy będzie się najszybszym czy nie
ale to tylko moje zdanie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz 14 dni. Ktoś wklejał linka gdzie wpisać ten kod, musisz poszukać.
Gość: olenka12
dzięki:)
ja wyczytałam,że konkurs może być tylko w trzech sytuacjach: pierwsza to wtedy gdy każdy dostaje nagrodę; druga to wtedy kiedy oceniana jest twórczość uczestników i trzecie to wtedy gdy wygrana jest na zasadach współzawodnictwa. Hm i tu mam problem, bo nie masz tu rywala, z którym konkurujesz (nie wiesz kiedy rywal wysyła smsa) i dlatego mi to bardziej podchodzi pod loterię. Ale bardzo dziękuje za odpowiedź, może ktoś jeszcze się wypowie.
Gość: koza.k90
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W konkursie zazwyczaj nagrody przyznaje jury - za np. najciekawszą pracę ,tekst itp. W loterii nagrody losuje zazwyczaj system komputerowy ze wszystkich zgłoszeń.Wtedy najczęściej nic poza wysłaniem zgłoszenia nie trzeba robić. Współzawodnictwo jest zarówno w loterii jak i konkursie tylko na innych płaszczyznach.
Gość: ekuc2
to że rywala nie widać to nie znaczy że go nie ma
konkurujesz z nim tak samo jakby siedział obok ciebie bo nie wiesz kto jest szybszy
jak wysyłasz hasełko na konkurs to też nie wiesz co ktoś inny napisał i jak duża jest konkurencja
asantesana
Postów 6363
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
A ja czytając Twoje wypowiedzi (w tym i innym wątku) zastanawiam się o co tak naprawdę Ci chodzi... Rozkminiasz kwestie, które nie mają wpływu na przebieg konkursu/loterii (nazewnictwo, formy prawne itp.), bronisz agencje, piszesz, że nie bierzesz udziału, tylko "się zastanawiasz"... Może jestem przewrażliwiona, ale coś mi nie pasuje...
a jak się wkurzałam, gdy nie wygrałam w jakimś konkursie czy loterii - szkoda gadać
ale z biegiem czasu mi to jakoś przeszło
asantesana
Postów 6363
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Ale grałaś
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kilka osob wygralo ale z ostatniego tygodnia chyba nikt
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2447
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja odpowiedź dotyczy toreb. Za poprzedni tydzień mejle o wygranych były wysyłane w piątek (czyli wczoraj) wieczorem.
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: vilemo
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
łudzę się z Tobą, że smski jeszcze nie poszły
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo chyba 2 zgłoszenia godne piłki, poszły mi się z powyższego powodu w kontekście toreb (że o voucherach nie wspomnę), bujać.
Bo nie liczę, że przeszły na kolejny tydzień (piłki wygrane 5 i 6 kwietnia, powiadomienia po weekendzie).