Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: l0ginka
Dziękuję
Gość: sabikus
Gość: czarnygreg
dlaczego,no!
nie dosyć że rzadko mnie wylosuja to jeszcze taki numer
aniunia1900
Postów 340
Data rejestracji 18.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krzyszu
Gość: kala405
Gość: leilani
delfinka101
Postów 5746
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na wysłane 10 tylko 4 doszły..oni jakos niby sprawdzają maile..
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzis 3 posłałam i z tego co wiem wszystkie doszły
Gość: emilka1705
ja wysłalam 3 i zadne nie doszło
aniunia1900
Postów 340
Data rejestracji 18.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi raz doszło po 5 dniach chyba
Gość: kama1985
Gość: krzyszu
ja wybrałem bp i przeszedłem dalej.
Dzięki
Gość: plocia
wymysliłam pesel, bylo trzeba sciagnac jakis tam program i po włączeniu instaluj mam komunikat:
Uwaga: Rozpoczęto uruchamianie pliku wykonywalnego Internet-Monitor GfK.msi. Pliki wykonywalne mogą zawierać wirusy lub inny niebezpieczny kod, który może uszkodzić komputer. Zaleca się zachowanie ostrożności przy otwieraniu plików tego typu. Czy na pewno uruchomić Internet-Monitor GfK.msi?
i co dalej ?
Aj, może następnym razem się poszczęści
Gość: plocia
ale jaja
nie zainstalowałąm programu, okno w FB z ankietą GfK otwarte, klikam >> by przejść dalej i komunikat:
Szanowna Pani
Dziękuję za wypełnienie ankiety. Do Pani konta doliczamy 30 punktów.
Tu można wrócić na stronę główną Klubu GfK.
Pozdrawiam,
Kierownik Klubu GfK
GfK. Growth from Knowledge
heheh dobre 30 niż 10
Wyświetla mi się takie coś (jak poniżej) i cokolwiek nie wpisuję to ciągle jest, że źle.
Please Log In
Please enter your User Name to participate in the surveyUser Name
Preferred language
Foretrukket sprog
Valt språk
Tercih edilen dil
Taalvoorkeur
Foretrukket språk
Ensisijainen kieli
Gość: crysaliska
kurcze, ja też tak mam
nie mogę tego przejść
piszemy do nich?
A może to jakoś naprawią? Coś kiedyś czytałam, że jak się do nich pisze, to oni te ankiety zabierają czy zawieszają i już ich więcej nie można wypełnić. Ale nie wiem jak to naprawdę jest.